jueves, 26 de diciembre de 2013

La Rahola , una patriota de cartró pedra


Pilar Rahola que va ser nomenada per Artur Mas com a membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional que pretén dur a Catalunya a la independència ha faltat al rigor a la veritat que tantes vegades reclama als seus adversaris . S'ha ficat en un jardí i ara vol sortir de rosetes . La inquisidora i fuet d'infidels des dels púlpits mediàtics , que ha exigit dimissions i cessaments , que ha impartit la seva justícia sense escoltar mínimament a les seves víctimes , que ha acusat sense proves , que no ha contrastat informacions ,


I és que l'altre dia en un tens debat al Canal 8, que era una trampa intentar posar en un compromís a Albert Rivera traient un paper per llegir unes presumptes frases textuals del Tribunal de l' Haia que no existeixen. Un rigor que no ha existit en el cas de Pilar Rahola , que ha mentit de forma evident i que ella mateixa reconeix .
Ha mentit amb l'afany de manipular , no ho oblidem perquè no és un tema menor .


Ara ella vol rectificar i es refugia en la sobreinformació de les xarxes per excusar la seva basta manipulació d'una sentència del Tribunal de l' Haia que casualment venia com anell al dit per justificar el procés independentista .
Un periodista si ha comès un error rectifica , però si un membre del Consell Assessor per a la Transició Nacional menteix , sabent o per incompetència , ha de presentar la dimissió .


Ha faltat al mínim ètic que se li exigeix ​​a un periodista i ha mentit com a membre d'un organisme de caràcter polític convertint el dur debat sobre la independència en una botiga de verdures . I verduleras és el que menys es necessita en aquest debat . Ella no pot anar-se'n de rosetes . Ha d'assumir el seu error . Ja ho ha fet .
Ara no té més remei que dimitir .
http://bcove.me/zvypmz1m

No hay comentarios:

Publicar un comentario