lunes, 30 de diciembre de 2013

parcel · lant Espanya


No és d'estranyar que aquest dissabte , Dia dels Sants Innocents , mentre les víctimes del terrorisme van decidir acostar-se al País Basc i homenatjaven a Eibar als assassinats per la banda , els seguidors de la banda terrorista els insultessin i van corejar frases com "Els nostres al carrer , els vostres al forat "just abans d'intentar agredir les víctimes i sacsejar els autocars de la comitiva de la dignitat . Ells ni tan sols van poder reposar forces amb un dinar fins a les sis de la tarda quan van sortir del " territori basc " per " motius de seguretat" .

Ja estan els de Sortu organitzant una magna manifestació en exaltació dels 63 terroristes d'ETA recentment excarcerats on es proposen reunir per al 4 de gener a favor dels presos que segueixen a la presó . Aquí es proposen que els criminals alliberats prenguin la paraula com un acte de desafiament a l'Estat Espanyol.
Un exemple de resultat de la política de " pacificació " del País Basc empresa pels diferents governs d'aquest país .

Artur Mas en el seu discurs institucional de Cap d'Any , que no ha estat boicotejat pels treballadors de TV3 ha reclamat al Govern que "deixi votar " als catalans i " no aixequi murs per silenciar la seva veu ", ja que Catalunya "prefereix governar
de ser governada " , tot i que alhora ha admès " la falta d'unanimitat "al voltant del procés sobiranista .

"Els catalans i les catalanes , els d'ahir i els d'avui , s'han guanyat el dret a decidir el seu futur , perquè han sabut mantenir viva la seva identitat , la seva cultura , la seva llengua i el seu dret , molt sovint en contra de normes i
lleis injustes " , ha relatat per enèsima vegada en els seus discursos a veure si aconsegueix convèncer a algun despistat .

L'eventual consulta pactada entre les forces sobiranistes per al 9 novembre 2014 la qual ha centrat la major part del discurs , en el qual fins en dues ocasions ha reclamat directament que es "deixi votar " als catalans . Una gran mentida , ja que si Mas ha entès que els catalans volen votar el seu futur no té més de dimitir demà mateix i convocar noves eleccions presentant-se amb la independència dins un programa que seria molt més real al que va presentar fa dos anys . Així de fàcil .
Ningú l'hi impedeix .

Davant tot això, Mariano Rajoy i el seu Govern assisteixen impàvids a aquestes provocacions encaminades a dividir Espanya , com si res estigués passant. Queda clar que els nacionalistes interpreten qualsevol concessió de l'Estat com una mostra de debilitat i surten al carrer incrementant les seves exigències que no tenen fi . A aquest pas d'aquí a poc temps els historiadors explicaran que Espanya ha estat la nova Iugoslàvia del segle XXI .

No hay comentarios:

Publicar un comentario