domingo, 27 de abril de 2014

El búnquer de luxe de Putin


A causa del conflicte d'Ucraïna , la Comunitat Europea al costat dels Estats Units pensen avui ampliar les sancions i limitacions contra els ciutadans adinerats de l'entorn del Govern rus .

Les noves sancions que l'administració Obama planeja imposar a Rússia , avui dilluns com a molt aviat , busquen tancar el cercle al voltant de la suposada fortuna personal del president Vladímir Putin , que podria oscil · lar entre 40.000 milions de dòlars ( gairebé 29.000 milions d'euros ) i 70.000 milions ( gairebé 51.000 milions d'euros ) , segons el ' New York Times' .

Durant anys , la hipòtesi que Putin tingui una fortuna oculta intrigat analistes , opositors i agències d'intel · ligència . Segons el diari novaiorquès , si es confirmés que Putin té una fortuna de més de 40.000 milions de dòlars , podria ser el president d'Estat més ric de la història .

Segons el Kremlin , el sou de Putin ha estat de 102.000 dòlars ( aproximadament 74.000 euros ) . "Són només rumors que no val la pena discutir . És simplement escombraries" , va declarar Putin quan se li ha preguntat per la seva suposada fortuna . "S'ho han tret tot de la màniga i amb això s'han tacat els diaris " va afegir .

Però les dades del seu sou es poden veure desmentits davant la notícia recent de l'adquisició d'una propietat a la luxosa urbanització de La Zagaleta , situada a Benahavis , un reducte del luxe , on la gent de poder , aquesta estirp que no vol fer soroll ni ser vista per ningú , habita d'incògnit a la Costa del Sol Mentre a Rússia es comença a qüestionar el poder de Putin , ell sembla que es vol erigir com el nou Kashogui Marbella : el monarca sense corona que regnava sobre la cort del malbaratament i el luxe a Al Baraka , la finca de les aixetes d'or pagat amb rubles .

El polític rus té una finca espectacular en aquesta urbanització , amb vedat de caça propi , a la qual defineix com "el seu lloc al món" , on planta arbres fruiters i té tres arnes que donen " una mel fantàstica" .

Per Vladímir Putin La Zagaleta serà també un reducte perfecte . El primer ministre rus es presumeix que no fuma , no beu , que és campió de judo , que practica sambo , munta a cavall i un llarg etcètera d'ingredients de la seva vida saludable . En aquest paratge de gairebé nou-centes hectàrees , reposant en els vessants de la Regió muntanyenca de Ronda i amb vistes espectaculars a la costa africana , podrà practicar-los. Tot això en absoluta privacitat , el màxim atractiu del búnquer batejat com Zagaleta .


Veurem si les restriccions internacionals arriben fins a aquest lloc que pretén ser la retirada d'un polític que en aquell moment convulsionant el món amb els seus apetències sobre Ucraïna que podrien desembocar en un greu conflicte mundial .

No hay comentarios:

Publicar un comentario