viernes, 25 de abril de 2014

Rebolcar-se en la mentidaPérez Rubalcaba a la seu del PSOE de Ferraz ha donat el tret de sortida a la campanya del PSOE a un mes de les eleccions europees quan en l'afany de donar ànims als seus coreligionaris sol · licito aquest divendres al seu comitè electoral una campanya "neta i propera " i va assegurar que no tolerarà " cap atac a Andalusia " .


Ha assegurat amb rotunditat que " Ni és frau massiu , perquè afecta algunes empreses , ni són 2.000 milions d'euros sinó dos , ni és la Junta d'Andalusia perquè aquestes empreses estan a Màlaga , com també n'hi ha a Madrid" , és simplement una mentida , va dir Rubalcaba per a qui la mentida "tenia un objectiu : embrutar la campanya" i " embrutar els empresaris andalusos , a Andalusia en suma al seu govern abans de les eleccions" .
" I tot casa perfectament . Ho veu , no? " .


Després d'afirmar que el PP va filtrar la informació a tots els mitjans perquè tots parlaven amb els mateixos tres termes - " frau massiu , Andalusia i 2000 milions" , va aclarir que "jo no em queixo de la filtració , em semblen malament les filtracions i tant de bo es
puguin corregir un dia , però d'aquesta operacions i de campanyes pensades per sortir als telenotícies , i aquesta va obrir tots els telenotícies d'Espanya , si puc queixar-me " .


Dubto molt que les seves afirmacions que el frau dels cursos de formació a Andalusia sigui una campanya del PP , resulta que la informacions apareixen els noms d'uns senyors amb els seus noms i cognoms que tenen tota mena d'evidències d'haver estat autors del desfalc destinat a butxaques particulars catalogant aquestes informacions com un atac a Andalusia , quan a través dels mitjans d'informació s'estan donant noms concrets dels presumptes autors dels desviaments de diners .
El fet de sentir- castigat per aquestes acusacions , posa clarament Rubalcaba i tot el Partit Socialista del costat dels defraudadors el que posa en risc el resultat d'aquestes eleccions .


És cert que la corrupció a Andalusia de moment no ha afectat cap dels resultats del PSA en les eleccions anteriors , el que pot donar l'aparença que el poble andalús com en altres llocs d'Espanya , no li importa que li estiguin robant , mentre els lladres siguin del nostre partit .
Però hem passat dos anys de brutal crisi econòmica sense cap elecció i ara mateix pot ser que tot això no sigui així i com els ciutadans està francament farts amb aquestes pràctiques , hi hagi un sever càstig a aquells partits que han estat protegint o fomentant la corrupció .


Aquesta estratègia ja la va anticipar ahir Elena Valenciano , quan va dir desconèixer que hi hagués cap escàndol pel tema dels cursos , just quan està a punt de tancar per la jutge Alaya , el dels EROs , amb més de 160 de càrrecs de la junta o
UGT ara mateix imputats oa la presó .


Estem davant dels majors casos de corrupció d'aquest país . Crec que aquesta estratègia , crec jo , és suïcida , tindrà poc recorregut , són massa les informacions que apunten a la Junta d'Andalusia com el factor necessari i dinamitzador que fa preveure un degoteig constant de denúncies , que seguiran sortint a la llum de manera inexorable un cop s'ha obert la finestra per part de la justícia andalusa a la llei del silenci imperant .

1 comentario:

  1. Luis Camara Cañete

    Buenos días Xavier, este hace la campaña al pp, desde la designación de candidatos del psoe hasta contando sus propias mentiras.

    ResponderEliminar