martes, 28 de octubre de 2014

¿Demanar perdó?
El president Rajoy va demanar perdó al Senat seguint el camí d'Esperanza Aguirre per tanta corrupció. La cosa està que crema. Sembla que el poble pla té la visió de l'Estat Espanyol com un gran formatge de Gruyere ple de ratolins. Està tan fart que ja no combrega amb rodes de molí, vol fets i no paraules: devolució dels diners, expulsió de la política i, per als que ho mereixin, la presó. No serveix ni el 'i tu més' ni el 'deixem actuar la justícia' ni en primer lloc la 'presumpció d'innocència'

Ara Rajoy diu que va a modificar les lleis per evitar col·labori en això o no el PSOE. Les iniciatives legislatives seran, com fins ara, mers maquillatges o hi ha darrere, sigui per la raó que aquesta, una voluntat ferma en fer neteja? De moment sabem que els partits volen avançar en una nova regulació del decomís perquè el que fiqui la mà a la caixa torni el que s'ha portat, volen agilitar els processos judicials, forçaran que un càrrec públic deixi el seu càrrec quan se li obri judici oral per delictes de corrupció i obliguessin el Govern a motivar les seves resolucions d'indult, tot això serà benvingut i aplaudit per la societat fins i tot amb les orelles.

És evident que tanta corrupció corroeix tant a un país com als seus habitants i això fa del tot imprescindible lluitar amb totes les forces contra ella. La pregunta ara si tant dins del PP com del PSOE que és què passarà després que el president hagi demanat perdó i els seus opositors hagin presentat una bateria de mesures que pensen aplicar al PSOE de Sánchez que ja exclou Andalusia o Catalunya.
 
El PP i el PSOE faran tot el possible perquè el xiringuito que s'han muntat no s'ensorri. Donat aquest nou afany d'honestedat en la vida pública, ¿no seria una excel·lent mostra de bona voluntat que abans del pacte, cada un a casa, fes una neteja completa? Una cosa van a tenir aquesta vegada de fer alguna cosa més que tot el possible. La societat ja els ha calat, perquè per fi, alguna cosa està canviant a Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario