domingo, 26 de octubre de 2014

Pànic electoral al PSOEPedro Sánchez ha complert 100 dies com a secretari general del PSOE i no es pot dir que hagi aconseguit aturar la caiguda lliure del seu partit. Les enquestes assenyalen com Sisens a Catalunya, cinquens al País Basc i Navarra, tercers a Madrid, segons o tercers a la Comunitat Valenciana ... Amb Pedro Sánchez el PSOE no ha deixat la seva condició d'irrellevant. Perdre la condició de segona força arrossegaria als socialistes a un enfonsament sense precedents. Davant d'aquesta possibilitat, dirigents del PSOE andalús insinuen que Susana Díaz no descarta ser la candidata presidencial en una situació "d'emergència".

L'ansietat que es viu a la bancada socialista es va posar de manifest en els molts aplaudiments que Sánchez va rebre a deshora en el debat dels pressupostos, en més d'una ocasió arrencats en solitari per algun palmero al que ningú va seguir. El líder de l'oposició va posar en blanc i negre el que el Govern presenta en tecnicolor, i ho va fer amb un llenguatge proper al carrer, fugint de la macroeconomia, evitant llançar propostes que poguessin ser titllades de "ocurrències"

El líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha exigit a crits aquest dissabte al PP que assumeixi la seva responsabilitat i doni explicacions per les últimes imputacions per casos de corrupció que ha resumit com un "capitalisme d'amiguets" que ha fet "molt de mal" a un poble "decent, treballador i honest" com l'espanyol. "Ja n'hi ha prou d'enganys i de fraus. Ja n'hi ha prou de Mato i de Jaume Matas, de Cospedal i de Camps, d'Aguirre i Aznar, de Blesa, de Rato, de Rajoy! Ja n'hi ha prou del capitalisme d'amiguets que tant de mal ha fet a un poble honest, treballador i decent com és l'espanyol ", ha exclamat.

Pedro Sánchez només ha de fer una ullada al seu partit especialment a Andalusia i comprovar que centenars de casos on aplicar la seva doctrina contra el que diu detestar. Però no no ho va a fer, no li va sortir una sola paraula sobre la qüestió. És clar que hi està Susana Díaz que ja s'està pensant molt seriosament si no s'haurà equivocat amb ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario