domingo, 23 de febrero de 2014

Verificador internacional , una professió de futur


L'esperpent contemplat aquesta setmana i retransmès per tot el món de la " lliurament d'Armes " on sis personatges a l'ombra del mort Nelson Mandela i procedents de diverses parts del món sense més acreditació que la caradura l'hora de presentar-se davant el públic i previ pagament dels seus honoraris . Els tres verificadors han reconegut davant del jutge Moreno que van ser " contactats " a Amsterdam al juny o juliol de 2011 .

Han admès que la seva tasca està finançada per un col · lectiu que respon a les sigles DAG i que els paga 750 euros per cada jornada de treball . La seva compareixença ha acabat amb la presentació davant del jutge de tres d'aquests personatges abans de tornar als seus llocs de procedència , amb la recomanació que des d'ara s'ho pensin abans de trepitjar territori espanyol . El més esperpèntic ha estat la visita del lehendakari Urkullu a l'hotel de Madrid on estaven aklojados possiblement per donar-los suport i instruir sobre la seva declaració al jutge , el que pot donar-nos una visió bastant més global d'aquesta farsa i els que caminen darrere i possiblement qui pugui estar
finançant realment tot això.

Ram Manikkalingam , Ronnie Kasrils i Chris Maccabe han explicat al jutge que van rebre una carta anònima en la qual se'ls demanava que acudissin a la ciutat francesa a finals de gener . A la cita van acudir únicament Manikkalingam i Kasrils , que es van desplaçar amb tren fins a Tolosa. En arribar a l'estació els va rebre un home amb ulleres i una gorra que els esperava en un cotxe .
Aquesta persona , que no es va identificar , els va traslladar a un edifici en el qual va entrar directament pel garatge , han precisat .

Els dos verificadors van pujar des del pàrquing a un habitatge on es van trobar l'escenari que mostrava el vídeo difós . Els ofereixen un llistat amb la relació d'armes i explosius , que van signar únicament amb el compromís verbal dels tres etarres presents que el material que els ensenyaven estava inutilitzat . En cap moment van arribar a tocar res del que s'exposava , han indicat les citades fonts . Els tres membres de la banda terrorista ETA que van mostrar les armes als membres de la Comissió Internacional de Verificació ( CIV ) van tornar a emportar , en una caixa de cartró , després ensenyar als verificadors , han declarats els integrants del CIV aquest matí davant el
jutge Ismael Moreno , segons indiquen fonts jurídiques .

Tots sabem que la realitat és que es tracta del triomf del procés de negociació que va implantar el president socialista Zapatero amb ETA , on els terroristes avui no maten perquè , no oblidem , manen i governen . Governen en 77 dels 88 municipis guipuscoans , governen a la Diputació de Guipúscoa i es preparen per governar a Euskadi en un futur pròxim amb Otegi com el seu Mandela , de candidat .
També aquests últims dies , amb l'ajuda dels socialistes navarresos , pretenen fer al centre dreta del Govern de Navarra per desembarcar al poder d'aquesta Comunitat Foral .

Aquests verificadors internacionals , que estan molt ben remunerats amb diners -per cert majoritàriament - aconseguit de l'extorsió terrorista als empresaris , estan alhora molt ben adoctrinats pels que els han contractat i pretenen amb les seves actuacions davant els mitjans de comunicació que es posi
un preu polític a la pau , ja que lluny de demanar la desaparició d'ETA sense cap contrapartida , demanen gestos al Govern espanyol intentant posar-lo a la mateixa altura dels terroristes .

Tot això ha estat una nova mascarada i un intent de prendre'ns el pèl a tots els espanyols per part d'uns individus que , lluny de ser imparcials , se sotmeten al joc d'una banda d'assassins .

1 comentario: