martes, 28 de julio de 2015

Un bon candidat per al PP català

García Albiol será el candidato del PPC para las elecciones del 27-S

A la reunió urgent del PP català convocada per Alicia Sánchez Camacho, on Xavier García Albiol ha estat nomenat per ser el candidat pel Partit Popular a la Generalitat. És una decisió lògica i desitjada per molts dels votants que lentament s'han anat desenganxant d'aquest partit.

Encara va disposar de molt poc temps per reconstruir un partit que s'ha anat desanimant i amb prou feines treu el cap en els mitjans, no hi ha dubte que amb la seva forma de no deixar un tema per discutir amb el seu llenguatge clar i directe, serà un enemic a tenir en compte pels nacionalistes que fa només dos mesos li van arrabassar juntament amb altres grups antisistema, sota un pacte de perdedors, l'alcaldia de Badalona tot i haver guanyat les eleccions en aquesta localitat amb un ampli marge sobre qualsevol altra força política de la ciutat.

La mateixa Sánchez-Camacho ha presentat a Albiol com el millor alcalde que ha tingut mai Badalona i al qual només un pacte de covards i perdedors li ha pogut apartar de l'ajuntament. «Alguns diuen que estava cansada. De cansada res. Estic en plena forma. Des de la responsabilitat i generositat faig un pas enrere per recuperar la il·lusió i la confiança », ha dit Camacho, que seguirà sent presidenta del partit a Catalunya fins al congrés del partit de l'any que ve.

La número dos de la llista serà Andrea Levy, recentment nomenada vicesecretària d'estudis i programes del PP, mentre que Enric Millo, portaveu dels populars al Parlament, ocuparia també un càrrec destacat. Jordi Cornet, per la seva banda, serà l'encarregat de dirigir la campanya electoral. Levy, ha dit Camacho, és el complement perfecte com a número dos de Xavier García Albiol. «Un tàndem d'èxit i renovació, de polítics propers que han de tornar la confiança», ha afegit.

Sánchez-Camacho també ha remarcat que la candidatura s'ha decidit i consensuat a Catalunya i que un cop presa la decisió s'ha comunicat a Mariano Rajoy, alguna cosa no molt habitual en aquest partit els líders acostumen a ser nomenats des de la Moncloa. En resum si Xavier Garcia Albiol s'oblida que Ciutadans sigui el seu adversari i aconsegueix que el seu missatge habitual arribi a aquells votants desanimats que des de fa ja temps havien desistit a anar a votar, pot aconseguir remuntar la sangria del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario