domingo, 27 de julio de 2014

De "Espanya ens roba" a un problema personal i familiar"Un problema personal", així ha definit Artur Mas "la carta de confessió" de Jordi Pujol sobre la seva fortuna en paradisos fiscals, El "patriotisme" econòmic dels Pujol ha causat commoció en les bases separatistes, que mussiten amb pesar que no només Espanya els roba. Els catalans tenen on mirar entre els plançons de la família, fins ara, la més admirada i respectada de Catalunya. 

De cop i volta el diari El Mundo s'ha convertit de matèria gairebé maleïda els catalans a l'única font fiable on puguin saber el que passa a casa, mentre TV3 i La Vanguardia han minimitzat l'assumpte i intenten trobar tota mena d'arguments al que ha estat un saqueig brutal d'aquesta regió amb l'ham d'una independència. Per això Artur Mas s'ha afanyat a minimitzar la decisió de Jordi Pujol d'intentar salvar part de la família dels seus 34 anys d'maniobres. 

La tàctica dels Pujol en aquests últims anys, ha consistit a mostrar una ignorància absoluta sobre les notícies que anaven apareixent cada vegada amb més assiduïtat i ara que ja no hi ha altre camí reconèixer una part i pagar una multa ridícula en comparació amb les dimensions del frau i la proporció de la fortuna dels Pujol, (173 milions Segons la UDEF, més de 2.000 segons l'exnòvia del primogènit,) propietaris de terrenys, hotels, ports i tota classe de negocis a Hispanoamèrica dirigits a empreses localitzades a Madrid. 

Un "Falciani" andorrà és el "culpable" de la confessió preventiva de Jordi Pujol, president de la Generalitat durant 23 anys i crossa de Felipe González i José María Aznar. L'espanyol de l'any de 1989 té el mateix crèdit i prestigi a aquestes hores que el Josep Rull Dioni o Strauss Khan, fins al punt que l'ara número dos de Convergència, Josep Rull amic íntim, en teoria, de tots els fills homes del matrimoni Pujol-Ferrusola, ja divaga en públic sobre la conveniència d'enviar Pujol pare a la seva adorada Andorra i sense bitllet de tornada.

El pare i el fill dedicat a la política, Oriol, apanyar a corre-cuita el nomenament de Josep Rull abans que un empleat de la Banca Privada d'Andorra obrís la subhasta sobre els documents que referencien els comptes de la Família Pujol Ferrusola. 

La seu de Convergència, embargada per finançament il · legal del partit a través del "cas Palau" (de la Música) roman tancada amb pany i clau el dia després del gran traca pujolista. Ara el dubte està en com afectaran aquestes revelacions al pla dissenyat per Artur Mas. Saben que en els pròxims dies es poden produir més esdeveniments de tipus judicial que rebaixin el ja menyscabat crèdit de Convergència. La recent dimissió parcial de Duran i Lleida ve a avalar la teoria d'unes rates que abandonen el vaixell que s'enfonsa. 

La impressió generalitzada a la resta dels cercles nacionalistes és que l'escàndol serà passatger i que el proper 11 de setembre l'Assemblea Nacional Catalana ara ja totalment en mans de l'Esquerra Republicana traurà a milers de persones al carrer, que no tindran en compte que ells mateixos van ser la causa i beneficiaris de la ruïna de Catalunya en els temps del tripartit .. la teoria és que el separatisme digerirà amb naturalitat les mentides dels últims quaranta anys i que una gran part dels catalans prefereixen que els robin "els nostres" que "Madrit". 

El que més em fastigueja d'aquest assumpte que no deixa de ser un altre cas més d'apropiació dels mitjans públics per al benefici privat de certs polítics a Espanya, és el piqui constant durant trenta anys la població sobre una determinada manera de ser diferents i la promesa de viure millor, quan s'aconsegueixi sortir-se del jou espanyol, ara es demostra que ha estat el vernís d'una casta privilegiada que abans ja estava amb el dictador, després es va ficar a demòcrata i ara promet la independència per poder seguir aprofitant-se de les seves conciutadans. Els que després de tot això, segueixin pensant que el secessionisme la solució per als seus problemes, els catalans haurien de mirar molt més detingudament en mans de qui estan.https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=992rKZegXOA

No hay comentarios:

Publicar un comentario