jueves, 6 de julio de 2017

Tarek Al Asami - El incitador de l'assalt al Parlament de Veneçuela

Resultado de imagen de tareck el aissami
Tarek A l'Asami

Assalt chavista al Parlament de Veneçuela. Un grup de simpatitzants del Govern de Nicolás Maduro, armat amb pals ganivets i armes de foc ha irromput aquest dimecres a la seu del poder legislatiu, controlada per l'oposició, provocant seriosos altercats que s'haurien saldat amb fins a 12 persones: cinc diputats-set treballadors de la Cambra. Segons testimonis de l'incident dins de l'hemicicle, els parlamentaris van ser colpejats amb objectes contundents.

Ràpidament el president Nicolás Maduro ha condemnat els fets en una declaració pública: "Jo no seré mai còmplice de cap fet de violència. Els condemno, i he ordenat la investigació i que es faci justícia". Doncs bé ja tenim el culpable, ni més ni menys que el vicepresident del seu govern, Tareck el Aissami

Unes hores abans al costat d'un grup afecte al chavisme amb una comitiva per commemorar la data sense la presència de opositores.llegó a la seu del Legislatiu i davant les portes, el vicepresident executiu, Tareck el Aissami

Photo published for Tarek El Aissami junto con grupo de malandros toman el Palacio Federal Legislativo #5Jul
Tarek El Aissami juntament amb grup de malandros prenen el Palau Federal Legislatiu

Aquest acte, va ser transmès per la televisió estatal, als "revolucionaris" a acudir al Palau legislatiu per commemorar el Dia de la Independència del país. "Convido al poble de a peu a que assisteixi aquest dimecres a l'Hemicicle i assumeixi una proclama per conduir el futur del país", va expressar en hores del matí d'aquest dimecres el vicepresident de la República, Tareck Ek Aissami, hores abans que passés el salvatge assalt a l'Assemblea Nacional. la Patilla

Va demanar "al poble de a peu" acudir al Parlament, "segrestat" per la "oligarquia", per a "assumir aquesta proclama per conduir en els temps futurs nostre país cap a una gran victòria", va dir el vicepresident des del saló el·líptic de l'AN , on reposa l'acta d'independència veneçolana.

Hores després del discurs fal·laç de l'alt funcionari, grups encaputxats de oficialistes, encapçalats per Oswaldo Rivero, van perpetrar un assalt armat dins dels voltants de l'Assemblea Nacional i van agredir 12 diputats i personal de seguretat.

Uno de los heridos en el incidente en el Parlamento venezolano

L'atac al Parlament es va registrar quan els opositors concloïen una sessió solemne per commemorar els 206 anys de la independència de Veneçuela i poc abans que s'iniciés una segona sessió en què es va aprovar un referèndum sobre l'Assemblea Nacional Constituent convocada per Maduro.

Un dels ferits en l'incident al Parlament veneçolà
Unes poques hores més tard una horda de chavistes van acudir al mateix lloc i van agredir

El diputat Américo de Grazia va ser un dels més afectats per les agressions i va resultar amb una contusió amb ferida oberta al cap, una a la cavitat toràcica i altres lesions, segons han informat familiars des del centre mèdic on va ser socorregut.

El diputat va quedar estès a terra inconscient després que va ser atacat quan intentava ajudar al seu col·lega Armando Armes, mentre aquest rebia cops de peu a terra i era despullat de les seves pertinences.

Photo published for [VIDEO] ¡NOTITIA CRIMINIS! El Aissami convocó al “pueblo de a pie” al Hemiciclo antes del asalto a...

La diputada Nora Bracho, una de les lesionades, va responsabilitzar el Govern de Nicolás Maduro del que ha passat al Parlament i va assegurar en unes declaracions difoses poc després de l'incident que insistiran en la seva lluita tot i les agressions.

"Aquí tenim a un règim encadenat i volent mentir al poble de Veneçuela com que si aquí no està passant res, mentrestant envia als seus col·lectius a asediarnos aquí, a violentar-, a cometre qualsevol atropellament, a colpejar als diputats amb tubs, a disparar ", va dir.

"Fins quan violència, la violència és de qui no té la raó, però nosaltres seguim en peu de lluita perquè som dignes representants del poble de Veneçuela i seguirem defensant la majestat de l'Assemblea Nacional (AN)", ha afegit.

https://youtu.be/NstYuxLv4VQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario