miércoles, 11 de mayo de 2016

El paperot del "Doctor No"

Pedro Sánchez y Ximo Puig respaldan este sábado a Calabuig en su presentación como candidato a la Alcaldía de Valencia

Pedro Sánchez té al seu partit dividit i a la vora la seva desaparició, després de quatre mesos de campanya presidencial, en el seu partit ningú ho obeeix, ni tan sols té ara a dins l'espectre polític partits amb qui arribar a un pacte per governar ni va a fer falta el seu suport al guanyador sigui PP o Podem. Sánchez no sap cap a on anar a busca dels vots necessaris, siguin a dreta o esquerra La guerra bruta i la desinformació de Podem que està maniobrant per donar-li el cop de gràcia, ha posat al PSOE davant del mirall del seu ideari i dels seus principis. Tot sigui per incrustar-se en la mamandurria política o funcionarial del país.

Avui Pablo Iglesias li ha fet a Pere Sánchez una oferta enverinada amb la intenció de posar-lo en evidència davant dels seus, l'ha ofert la possibilitat de concórrer PSOE i Podem amb una candidatura conjunta per al Senat. Oferta a la qual s'han sumat amb rapidesa Ximo Puig. La resposta de Ferraz ha estat contundent. Les aliances les fixen a Madrid des del Comitè Nacional i no hi caben aquests acords.

Quan els seus barons regionals prenen decisions contradictòries i perilloses a favor de partits que estan maniobrant per la disgregació d'Espanya com dels de l'Ajuntament de Barcelona amb "en Comú de la Colau, el conturbenio de Ximo Puig que està pactant pel seu compte amb Compromís a la Comunitat Valenciana o els jocs amb Podem a Aragó, el suport a Ara Madrid de Manuela Carmena a l'Ajuntament de Madrid, les aliances amb Bildu a Navarra etc .... totes elles amb l'únic objecte de salvaguardar els seus butaques obtinguts en anteriors eleccions , amb pactes anti natura, amb el simple objecte de desallotjar al PP del poder i en contra de les teòriques decisions del seu Comitè Federal.

Dissabte que ve Sánchez serà proclamat candidat pel PSOE, per incompareixença de contrincants, per a les eleccions del 26-J i la resultarà impossible forjar una aliança com la que ha tingut fins ara amb Ciutadans per culpa dels pactes dels barons regionals amb partits separatistes o populistes. Si tenim que ja ha negat per activa o per passiva la possibilitat d'un pacte de partits constitucionalistes on entre el Partit Popular, ja tenim de nou amb tota probabilitat una repetició del resultat de les eleccions del 20 N on veurem pujar a Podem-IU i baixar al PSOE.

Tot això ha creat tal confusió i desànim als militants del PSOE que un no sap com Sánchez va a sortir d'aquest embolic monumental que llaurat poc a poc en aquest any a força de contradiccions seu últim secretari General.

12 comentarios:

 1. Gaieta Cobano

  Aixo els hi pasa per "capullos"!!

  ResponderEliminar
 2. Miguel Castillo Muñoz

  Envenenada? Para quien? La propuesta de PODEMOS.IU, será envenenada y mortal para el PP y los corruptos de este pais que no podrán aforarse ni poner palos a la rueda de la limpieza y democratización del sistema, no para los socialistas. Sánchez ha dicho si a un Senado en manos del PP y de la corrupción. Votareis a un politico obtuso o vendido?

  ResponderEliminar
 3. Lluis Portet Mogas

  Si porque los de potemos y iu son unos santos si todos están podridos más vale loco conocido que inteligente por conocer.

  ResponderEliminar
 4. Miguel Frutos

  Pues podian haber votado si en la inbestidura

  ResponderEliminar
 5. Joan Palau Roigé

  Disgregació d'Espanya ? Recortes que es va agregar Pet la força de les armes

  ResponderEliminar
 6. Rossend Benabarre Casals

  Socialistes valencians i catalans els agrada "dependre". Fan pena

  ResponderEliminar
 7. Montserrat Olivé Duran

  Pedroooooo: et tenen ben ensinistrat!

  ResponderEliminar
 8. Mari Carmen Jimenez

  Se estan cargando el partido mas mas

  ResponderEliminar
 9. Manuel Vilada Mola

  Qui mou los fils a Sanchez se l an carregat ,,ara aixi no ban defensa a Zapatero cuan lo pp.l,atacaba en una oposicio criminal que.li feen

  ResponderEliminar
 10. Jose Aguilera

  Socialistos seguir asi que vais bien,cuando querais daros cuenta ya no os quedará partido

  ResponderEliminar
 11. Jose Antonio Castillo Domenech

  El problema del psoe es que hay uno nacional y muchos regionales cada uno por su lado

  ResponderEliminar