miércoles, 25 de mayo de 2016

La seva pròpia medicina

 

Les dues nits de violència urbana i d'altercats entre Mossos i okupes al districte de Gràcia, arran del desallotjament del local okupa conegut com 'banc expropiat', no han sorgit de la nit al dia. Ahir es van destrossar caixers, es van trencar aparadors, es volcanon cotxes en una segona nit de violència van ser 16 ferits, dels quals 15 són policies i només un detingut. I per a aquesta nit es preveu una nova sessió de violència, en contra la violència .... de la policia.

Són fruit de la decisió de l'actual alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, de deixar de pagar el lloguer de 5.500 € mensuals al propietari de l'espai, BBVA, que va ser aprovat per l'anterior alcalde, Xavier Trias (CiU) per tal de mantenir la pau al barri en el moment que estava en eleccions, ¿No és delicte això ?. Així que quan Colau va entrar a l'Ajuntament es va deixar de pagar aquest lloguer i la propietat va fer complint una sentència judicial ja existent i es va ordenar el desallotjament pels Mossos del local.

A Colau (BComú) se li obre un front polític inesperat amb el col·lectiu okupa tenint en compte que va accedir a l'alcaldia com abanderada del moviment contra els desnonaments (Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, PAH) .amb els que han exercit la violència i muntat tota classe de escraches contra els propietaris d'habitatges.

L'alcaldessa Ada Colau s'ha trobat amb la sorpresa que van participar en aquestes en aquestes manifestacions violentes membres destacats de la CUP com Josep Garganté de Robert Soro, estaven també regidors del seu propi partit com el conseller portaveu de Barcelona en comú; Àngels Tomás, consellera de Barcelona en comú; la consellera tècnica a Gràcia Judith Calàbria.

Soro va escriure en twiter que "cap violència està justificada. Així no. Gràcia és per viure tots i totes no és un camp de batalla. Trist", mentre que Tomàs va afirmar en dues piulades que "què han de demostrar els helicòpters que tenim agredint acústicament mitjana BCN? És una vergonya! el soroll i el dispendi. A plaça Diamant esperant que comenci la manifestació solidària amb el Banc Expropiat, com més penso més clar tinc que el dia escollit per desallotjar no va ser casual ".

Fernández Díaz ha manifestat, per la seva banda, que "a Barcelona no podem acceptar el xantatge de la violència dels okupes i els antisistema, que quan no són consentides seves activitats o les seves ocupacions il·legals seva reacció és de violència extrema per tant Barcelona no pot rendir davant aquesta violència i el que hem de fer és desokupar Barcelona d'okupes ".

Era previsible que això passés, en el moment que la Colau decidís actuar per primera vegada com a alcaldessa de tots els barcelonins, després de tanta demagògia en favor d'okupes i manters i en contra de veïns, hostalers i comerciants s'ha trobat totalment sobrepassada per la seva companys de corporació que s'han unit a la CUP en la seva habitual violència antisistema, ara mateix copant i manant en les institucions.

6 comentarios:

 1. Josep Collell

  Contra els indefensos pilotes de goma i contra els violens pagar el lloger amb els nostres diners el senyor tries s'emportiels perroflautes a casa seva i que torni tots els diners que a malversat amb aquest lloger que els a pagat de amagat

  ResponderEliminar
 2. Josep Collell

  Contra els indefensos pilotes de goma i contra els violens pagar el lloger amb els nostres diners el senyor tries s'emportiels perroflautes a casa seva i que torni tots els diners que a malversat amb aquest lloger que els a pagat de amagat

  ResponderEliminar
 3. Brasilia Caballero

  El mundo está al revés los delincuentes son los buenos y las fuerzas de orden y seguridad son los malos desde luego soy yo estuviera en puesto de relevancia iba a dejar un mesesito dos a las grandes ciudades sin orden a ver qué tal se comporta van los ciudadanos y hasta donde llegaría en nuestras quejas de que no tenemos seguridad a ver si nos aclaramos porque la verdad es que nunca estamos contentos y mi opinión sobre lo que ha hecho el Señor tría es lo que hacían los mafiosos los años 20 guardaban las calles y los comercios a cambio de que le pagarán entonces esto se parece más o menos solo que aquí lo hacía un alcalde en vez de un mafioso no que yo diría para cagarse

  ResponderEliminar
 4. Rafael Gallego Monjo

  Aixo es de cobards. Trias, Colau...

  ResponderEliminar
 5. Maribel Martinez Tejada

  Porque no pagó de su bolsillo el alquiler Sr Trias y usted también Sra colau

  ResponderEliminar
 6. Maribel Martinez Tejada

  No con nuestro dinero si tanta pena le dan los ocupas falsos que sois y unos indesables

  ResponderEliminar