domingo, 22 de mayo de 2016

Rèquiem per Convergència


Convergència Democràtica de Catalunya ha mort afligit de llargs anys de demagògia i corrupció. El partit que fundés Jordi Pujol fa 42 anys ha deixat d'existir amb quaranta-dos anys d'existència. El partit centrat i durant molts anys que ha defensat els interessos de la burgesia sota el jou de Jordi Pujol ho havia estat tot i no es movia res sense el seu coneixement a Catalunya. Artur Mas proposat com el marmessor de la dinastia ha aguantat diversos anys al poder, fins que va començar a conèixer-se l'enorme corrupció existent i per esquivar l'enorme llegat de corrupció, va decidir tirar-se a la muntanya, canviar la senyera per l'estelada i finalment lliurar-se a els radicals independentistes.

Els seus militants, unes catorze mil persones al corrent de pagament, li han donat per tancat a les sigles del tres per cent. Entre "renovació" i "nou" partit, els convergents han optat en un 67% a favor de canviar el decorat. Aquest ha estat el resultat del "superdissabte" convocat per l'extinta CDC per decidir el seu futur. Convergència ja no existeix, suspèn pagaments, fallida, tanca i baixa la persiana.

Francesc Homs que va a començar el seu mandat ja amb problemes judicials i va a ser el líder temporal d'un partit que encara no es coneix el seu nom i que pretén lliurar de nou el comandament a Artur Mas qui amb el seu aventurerisme, sense cap dubte, ha enfonsat a Convergència.

Pensen així eludir unes càrregues judicials, però no podran eludir els retrets dels ciutadans que ja estan sorgint per tot arreu i els mitjans de comunicació es recuperin de la tirania exercida i comencin a explicar la veritable història d'aquests anys de pujolisme. La confessió de Pujol, la pudor de les comissions i el persistent descens electoral han precipitat el canvi de marca, la llei de punt final i l'auto-amnistia convergent. Descansi en pau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario