jueves, 19 de mayo de 2016

Pedro Sánchez i la dona de vermell


En països com Estats Units, les parelles dels candidats tenen una participació més activa que a Espanya que a Espanya. No només durant la campanya, sinó en l'etapa de primàries. També solen difondre els aspectes més personals i familiars. D'antuvi, a les files socialistes hi ha qui descriu a la parella com els Obama del PSOE.

Vestida de vermell intens, el color insígnia del PSOE, Begoña Gómez va aparèixer durant la proclamació de Pedro Sánchez com a candidat a la Moncloa. Amb el polze enlaire i la bandera d'Espanya de fons, l'esposa del líder socialista ha començat a ocupar un primer pla en la carrera presidencial. Especialista enfundraising o captació de fons per a ONG, fundacions i empreses sense ànim de lucre, Gómez és sòcia i directora de la consultora Task Force. Es va llicenciar enmarketing per l'ESIC, on també va cursar un Màster en Administració d'Empreses.

Ara OK Diari ha publicat que aquesta empresa en què exerceix la seva direcció Begoña Gómez desenvolupa la seva tasca a la seu d'aquesta companyia, situada al carrer Rafael Calvo de Madrid. A més de marcar les línies estratègiques del seu departament, sovint participa en les entrevistes concertades per seleccionar els nous comercials.

L'empresa es presenta com "un grup de consultors especialitzats en la intel·ligència comercial i el desenvolupament empresarial" amb "una cartera de més de 2000 clients, principalment dels sectors financer, telecomunicacions, assegurances i de l'Administració pública".

A través de diversos portals d'ocupació d'Internet, l'empresa de Begoña Gómez ofereix actualment treballs a mitja jornada per captar socis de diverses ONG per 600 euros bruts al mes. Per poder assolir els objectius marcats, molts comercials han de duplicar la jornada, per un sou que ni tan sols arriba al Salari Mínim Interprofessional (fixat en 655 euros al mes).

Fins fa poques setmanes, l'empresa de Begoña Gómez també buscava programadors de llenguatge C "sense experiència" a jornada completa per un sou brut d'entre 600 i 900 euros al mes. Una xifra que resulta especialment xocant, si es té en compte que els informàtics es troben avui entre els llocs més demandats en el mercat laboral.

En altres casos, com el que reproduïm sobre aquestes línies, Inmark ofereix llocs de treball a mitja jornada amb un sou brut mensual d ' "entre 450 i 1.200 euros". Ex empleats de la companyia assenyalen que, amb molta freqüència, per aconseguir el sou mínim de 450 euros al mes cal treballar almenys vuit hores al dia. Una cosa que resulta il·legal, ja que el Salari Mínim Interprofessional (SMI) està fixat a Espanya és 655 euros al mes.

El problema no està en el fet que estigui legislat així o no, el problema està en què no es pot anar predicant que el PP ha implantat la feina "escombraries" i després tenir a la teva dona beneficiant d'això. Aquesta activitat no quadra en absolut amb les proclames en els mítings contra la política laboral del seu marit. Pedro Sánchez en contra dels contractes escombraries del PP dels que la seva dona es aquesta beneficiant. És una altra de les mostres de la hipocresia del PSOE, que només veu la palla en l'ull de l'adversari.

2 comentarios:

 1. Modesto Garcia Gonzalez

  Burgueses mentirosos no vais a gobernar

  ResponderEliminar
 2. Mari Carmen Garcia Pozos

  Baya prenda la del vermell, una simberguenza explotadora de trabajadores, empresaria pagando a sus trabajadores 400 e. Al mes,, eso es el futuro para los ciudadanos que según psoe y pp miran. Y cuidan x los ciudadanos.. y este es uno de los muchos ejemplos de lo que les importamos nosotros.. Solo van a el poder y a robar..
  Lo vemos todos los días.

  ResponderEliminar