miércoles, 18 de mayo de 2016

La gira por Cataluña de un asesino

Foto: La visita de Otegi a Cataluña

L'antic cap d'ETA, Arnando Otegui va ser rebut amb tots els honors al Parlament de Catalunya per Carme Forcadell al costat dels membres de la CUP, Junts pel Si, i Podem al Parlament davant el rebuig de PP, PSOE i Ciutadans, dins de la seva gira per diferents parlaments europeus encaminada al blanqueig de la banda terrorista davant l'opinió pública.

Entre crits de "assassí!", Otegi ha arribat al Parlament a les 12:20 hores acompanyat de membres de Bildu i diversos diputats de la CUP, entre ells Anna Gabriel. A l'exterior, diverses persones l'han rebut amb banderes d'Espanya mentre que a l'interior l'expectació ha estat màxima amb més d'un centenar de periodistes i mitjans gáficos acreditats.

Serà una visita de tres dies a Catalunya on serà rebut també per l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau en el seu afany de destrucció de les intitucions del eestado Espanyol i en una ostentació de menyspreu als que han patit el terrorisme en la seva tasca de destrucció de les intitucions del eestado Espanyol i davant d'un papanatisme infame dels mitjans de comunicació subvencionats pel règim com RAC1 on ja ha llançat les seves primeres proclames més l'adoració dels colpistes que el reben amb tots els honors malgrat els terribles atemptats comesos per ETA en el territori català, com el d'Hipercor o la casa quarter de Vic.

Va a coincidir aquesta visita al Parlament amb la de la presidenta de la Fundació Víctimes del Terrorisme (AVT), Maria del Mar Blanc, Els populars han organitzat una reunió amb els representants de víctimes del terrorisme a la cambra catalana ia la mateixa hora que Otegi s'entrevistarà amb la portaveu de la comissió d'Acció Exterior i Cooperació, Relacions Institucionals i Transparència, Marta Pascal. Assistirà a aquesta reunió, a més de Maria del Mar Blanc -germana de la víctima d'ETA Miguel Ángel Blanco-, hi haurà el president de l'Associació Catalana de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (Avcot), José Antonio Vargas.

El PPC també ha convidat a la resta de grups parlamentaris a participar. Mentrestant, Ciutadans ha instat per carta a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, a "reconsiderar" la reunió entre Otegi i Marta Pascal. El portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha recordat que "Otegui ha estat condemnat per un delicte d'integració a la banda armada d'ETA, una banda terrorista que ha comès crims a Catalunya i al conjunt d'Espanya".

També el coordinador del PPC, Xavier García Albiol, va demanar divendres passat a Forcadell que anul·lés la reunió Otegi-Pascal en considerar que la cambra catalana "no pot ser l'escenari d'una reunió amb una persona que ha format part d'ETA". En aquest sentit, ha explicat que "volem contraprogramar una visita que embruta el Parlament, dignificant i donant veu a les víctimes", en referència a la trobada previst per demà amb l'AVT i l'ACVOT.

On no hi ha distinció hi ha confusió, Otegui ha complert les seves condemnes i és un hobre lliure, però segueix inhabilitat per exercir la política. La seva visita no és mes que una altra provocació dels separatistes catalans davant les víctimes d'ETA. Han mort 50 ciutadans catalans en diferents atemptats i Otegui ha estat qui ha estat dirigint aquesta banda d'assassins. Otegui té tot el dret a circular pel carrer però no està en condició de donar-nos lliçons de democràcia. Si els papanatas de la CUP o els altres volen convidar-lo a casa seva són lliures de fer-ho, però a les institucions de tots els ciutadans, haurien de respondre per això.

1 comentario:

  1. Siento verdadera vergüenza ajena....jamás pensé que veria esto.
    Y ademas varias personas que han acudido al acto han sido agredidos por un grupo de fascistas de extrema izquierda

    ResponderEliminar