martes, 7 de febrero de 2017

Baltasar Picornell, president de "consens" del Circ Balear,

Resultado de imagen de baltasar picornell
Barceló, Jarabo i Armengol

Podem ha deixat avui ben clar que el seu candidat a presidir el Parlament balear és Baltasar Picornell, ha exigit "responsabilitat" a PSIB i MÉS per que l'acceptin i ha advertit que no fer-ho, suposaria trencar amb els Acords pel Canvi signats per aquests partits a l'inici de legislatura. Picornell. Els socialistes, -a el cap del qual figura la antany fidel amiga de Pedro Sánchez, Francina Armengol-, i els sobiranistes liderats per Biel Barceló, per aquest ordre, treuen foc pels queixals, i no veuen altra sortida que seure a la taula del Parlament balear a susdit, fuster mecànic d'ofici de 37 anys d'edat.

El número u de Podem a les illes ha criticat als seus socis polítics que no sigui acceptada la proposta de Picornell perquè és "fuster metàl·lic". Es tracta d'una professió "molt digna", ha dit Jarabo, que ha mantingut que Picornell és un professional "molt valorat" i que té les condicions requerides per presidir la cambra.

Salvador Picornell

A les Balears el xantatge està servit. Després de la moguda de Xelo Huertas, l'expresidenta del Parlament balear destituïda i expulsada del partit morat sense contemplacions pels seus tripijocs, entra ara a la pista del circ podemita Baltasar Picornell, un diputat de la formació estatge a qui el líder del partit a les illes , Alberto Jarabo, vol col·locar a qualsevol preu com a substitut de l'esmentada, a risc de que si no es pleguen a les seves exigències, mana a fer punyetes el Pacte d'esquerres, és a dir, els Acords pel Canvi signats pel PSIB I Més a l'inici de legislatura. (L'expresidenta del Parlament balear rebutja el seu nou escó ... i s'asseu entre el públic!).

En la seva presa de possessió com a diputat, al juny de 2015, Picornell va prometre el seu càrrec d'aquesta guisa: "per imperatiu legal fins que s'obrin processos constituents i les lleis fonamentals serveixin a les classes populars i no a les elits polítiques i econòmiques". Així mateix, ha dit que treballaria també "per defensar la nostra llengua -el català- i cultura, per aturar la continuïtat del règim sota el nom de monarquia parlamentària, per restablir els valors democràtics que un dia vam tenir els ciutadans com a república i per recuperar la memòria de els que al seu dia van donar la seva vida per defensar-los ".

Posteriorment, al juliol de l'any passat, Picornell va acusar l'Església de «robar» béns immobles que no serien seus. Aquesta afirmació es va produir en el transcurs d'una roda de premsa en què va presentar, juntament amb la diputada de MÉS Margalida Capellà, una proposició no de llei relativa als béns inmatriculados per l'Església. Segons Picornell, "l'Església Catòlica ha utilitzat aquest dret de robar per robar-nos tot el patrimoni públic". 

.

No hay comentarios:

Publicar un comentario