jueves, 2 de febrero de 2017

Pablo Bustinduy - Un fill de la casta contra les portes giratòries

El fill de la casta podemita que té a la seva mare en el consell d'administració de Red Eléctrica.

Calia veure aquest 1 febrer 2017 al diputat podemita Pau Bustinduy, aplaudir d'allò més Iñigo Errejón exigint explicacions contra el fitxatge per Red Eléctrica de l'exdirector general de la Guàrdia Civil, Arsenio Fernández de Mesa.

Més d'un es va quedar a quadres quan algú va recordar que la mare de Bustinduy, l'exministra socialista Angeles Amador, que va renunciar a la seva acta de diputada per dedicar-se a l'advocacia en 2002, posant així fi a 17 anys de col·laboració amb el PSOE, porta anys asseguda al Consell d'Administració de la mateixa Xarxa Elèctrica.

El 2005, Amador entrava al consell d'administració de Xarxa Elèctrica d'Espanya, ja en el qual continua com de consellera externa independent i pel qual, el 2012, tenia una retribució de 182.000 euros anuals. "Que hi hagi polítics en consells d'administració d'empreses és una estafa als ciutadans, és corrupció legal", ha declarat contundent al respecte Pablo Iglesias. Un altre fill de la casta fent-se passar per una víctima del Sistema i cobrant al mateix temps del Pressupost!

Pau Bustinduy Amador (Madrid, 19 març 1983) és el segon dels tres fills de l'exministra socialista Angeles Amador, que va estar al capdavant de Sanitat entre 1993 i 1996. I el seu pare, Javier Bustinduy -copropietario de BB & J Consult, dedicada a l'enginyeria de transports- va ocupar els càrrecs de director del Metro de Madrid i de Rodalies de Renfe.

Un dels comentaris que més ha molestat aquests dies a Pablo Bustinduy és que se li qualifiqui de "nen de papà", davant del que sol respondre que tots els seus estudis s'han sufragat amb beques concedides pel seu expedient o per mèrits acadèmics. Ha estat becat per la Fundació La Caixa i per la de Caja Madrid, a més del erasmus amb el qual, als 21 anys (en 2004), va marxar a París per estudiar Quart de Ciències Polítiques. Es va quedar a França dos anys més i va cursar un màster a l'Escola d'Estudis Polítics que va acabar amb menció summa cum lauden abans de traslladar-se a Nova York, on ha viscut els últims set anys.

No és un dels professors més populars del St. Francis College i de la Fairfield University, campus en els quals ha impartit Filosofia. Només quatre alumnes han deixat comentaris al web on es convida a qualificar als teachers i en ells el titllen d'un tipus amable, una mica avorrit a classe i molt exigent amb la matèria: "Si pots evitar agafar-li per Filosofia fes-ho, si no , assegura't ser molt diligent ", diuen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario