martes, 28 de febrero de 2017

"La Gestapo ligüística" de la Generalitat Valenciana

Resultado de imagen de marzá conseller

Un nou xantatge del conseller d'Educació de la Generalitat Valenciana Vicent Marzá que està imposant el català en la llengua vehicular en contra els centres públics adherits de la línia castellana i tota les escoles els concertada, incuidos a la zona castellanoparlant, de tal manera que ja ha aconseguit el tancament de diversos centres privats de la regió davant les condicions draconianes per imposar una immersió ligüística semblant a la de Catalunya, imposant el català com a llengua vehicular i en contra de la voluntat de pares i bona part de docents.

Les agressions lingüístiques i culturals del professorat militant a Escola Valenciana i altres entitats i sindicats niats en el sistema educatiu autonòmic valencià prossegueixen, i s'han refermat amb el favor de l'actual Consell, vulnerant no només la normativa i les recomanacions lingüístiques de la controvertida però estatutària AVL, sinó els drets lingüístics dels estudiants, a través de la imposició de normativa purament catalana i de tota la càrrega ideològica catalanista que envolta la seva utilització.

Aquest és un exemple més de com aquest professorat militant aliena als escolars valencians, amb minúsculs detalls embolicats en causes més o menys nobles, que són utilitzades com a subterfugi per introduir aquestes petites perles lingüístiques o determinades falses consignes de les quals s'espera que acabin calant en un col·lectiu, el dels escolars, menors d'edat i ment perfectament mal·leable, que en un futur constituiran una nova onada de creients i votants del pancatalanisme. Aquesta vegada, l'excusa era la celebració del Dia Mundial de la Infància.

La gestió de Marzà i Trenzano al capdavant d'educació i cultura dins el Consell catalanista de Puig i Oltra està resultant letal per a l'ensenyament en múltiples aspectes, però resulta clamorós com tota l'administració autonòmica s'ha llançat esperpènticament a abraçar les formes, girs, expressions , declinacions i flexions verbals catalanes, renunciant a qualsevol de les formes pròpies valencianes, tot i assumir la falsa unitat de llengües. En base a això, com a exemples evidents, la utilització de paraules com "avui", "aquest" o "nen" s'estan imposant sobre les formes valencianes -i admeses per la política AVL- "hui", "aquest" o "xiquet "-chiquet en valencià-, imprimint velocitat al procés d'alienació de la societat valenciana des de la seva arrel: les noves generacions. Al més pur estil de Goebbels a l'Alemanya nazi.

El conseller de Ximo Puig defensa la integració de València en el procés sobiranista caralán. Ja el 11 setembre 2014 Vicent Marzà concedia una entrevista en què donava suport que els catalans donessin "el pas" i afirmava que "sense València no hi ha independència"

El mural de Picassent és una gota dins d'un oceà de fanatisme catalanista i manifesta mala praxi docent, una mostra d'alguna cosa que està passant a tots i cadascun dels centres educatius de la Comunitat Valenciana - Regne de Valéncia des de fa més de tres dècades .Marzà imposarà l'ensenyament del català també a les zones castellanoparlants.

Murals en català per als nens de Picassent

Un pla "calcat" del nacionalisme català

Per Eva Tena, "hem estudiat el pla català d'imposar el nacionalisme-independentista a través de la imposició de l'idioma, que s'ha fet durant dècades, ia la Comunitat Valenciana s'estan donant els passos calcats, incloent el pla d'evitar la reacció social escurçant terminis i que els mitjans de comunicació s'afanyin a recolzar-ho, i és el que ens temem amb la nova Ràdio Televisió Valenciana ", afirma a aquest digital.

Segons ha sabut ECA, "el to dictatorial de la Conselleria, des de fa mesos, avançant aquest decret, ha provocat por a represàlies entre el professorat d'instituts i altre personal, que no estan d'acord amb el decret, i el silenci és molt equívoc , ja que hi ha molts que no estan d'acord, ia més des de la Conselleria s'envien comunicats només en valencià quan fins ara es feien en castellà i valencià, idiomes cooficials a la Comunitat Valenciana "


Recurs contenciós administratiu contra el pla Marzá

L'Associació per a la Defensa del Castellà (DDC) impugnarà en via judicial el decret del Govern valencià sobre el model educatiu plurilingüe. Beatriz Gascó de l'associació Defensa de l'Castellano ha acusat la Generalitat Valenciana de "Gestapo lingüística" "El conseller Marzà certifica avui un nou atropellament a la llibertat de les famílies", i així ho ha declarat la portaveu d'Educació del GPP en Les Corts . Denuncia que amb el decret de plurilingüisme es vigilarà que es parli en valencià fins al pati del col·legi, Parlen de atipament dels pares i d'un pla "calcat" del nacionalisme català.

"Presentarem recurs contenciós-administratiu contra el decret aprovat pel Govern valencià el passat 27 de gener, perquè és clarament discriminatori cap al castellà, i de la seva lectura es comprova que la Conselleria d'Educació pretén ser la Gestapo lingüística, vigilant fins a el pati de l'escola que es parli el valencià ", ha afirmat al Confidencial autonòmic Eva Tena, membre de la junta directiva de l'Associació per a la Defensa del Castellà (DDC), que en una propera reunió va a ultimar els detalls i la mobilització contra el decret valencià.

Aquest recurs se suma als que ja han presentat o anunciat partits polítics, sindicats o associacions, com vam informar els passats dies 22 i 26 de febrer en aquest digital. Després d'aquestes informacions d'ECA, són nombrosos els pares, professors i associacions que s'han posat en contacte amb aquest digital, aportant informació al voltant d'aquest decret i l'ambient que es viu en diversos centres educatius.

Aquesta associació està implantada en les tres províncies de la Comunitat Valenciana, sobretot a la província d'Alacant. Segons afirma Eva Tena, "hi ha un enorme cansament dels pares a les intromissions en el dret a decidir l'educació dels nostres fills respectant les lleis i la Constitució, i els qui invoquen el dret a decidir amb freqüència pretenen imposar-nos el valencià".

Aquesta mare d'un institut de Requena (València), amb 7 fills, pertany al Consell Escolar i confirma a ACA que "la Conselleria d'Educació té un pla molt dissenyat, que inclou escurçar els terminis sense escoltar els pares, a diferència del que que va fer amb la jornada contínua ".

Model de queixa per facilitar als pares

Per la seva banda, l'Associació Idiomes i Educació ha penjat a la seva pàgina web un model de queixa al Síndic de Greuges (Defensor del Poble valencià) i al Defensor del Poble, perquè els pares i les AMPA puguin expressar la seva elecció.

En tres dies, tal com ha sabut ECA, aquesta associació ja ha aconseguit el 18% (1.332 euros) de la quantitat que espera aconseguir per micromecenatge per costejar les despeses judicials d'impugnació del decret educatiu valencià (7.400 euros). Les aportacions econòmiques poden fer-se a través d'aquest link.

No hay comentarios:

Publicar un comentario