sábado, 18 de febrero de 2017

"No ens deixen acollir"


Milers de catalans amb Ada Colau al capdavant han sortit en una manifestació a Barcelona que pretén ser la major de Europa.convocada per la campanya Nostra Llar, Casa La vostra, sota el lema Prou ​​excuses. Acollim ja, a través sobre Organitzacions tradicionals han sortit al carrer per demostrar davant el món sencer qui és la regió més solidària de la terra a favor de ACOG refugiats "es converteixi en la capital de l'esperança, de la defensa dels Drets humans i de la pau ".

L'alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau s'ha manifestació "emocionada" per la concurrència, ha consideració que la manifestació suposa un missatge per als Estats d'Europa, en els quals es les reclama establiment "Vies segures" per als emigrantes.También ha senyalat que la manifestació no puede ser l'inici d'Moltes més concentracions a la resta de ciutats europees amb crides a la "esperança ia la vida".

Neus Munté ha anat però lluny i ha exigit al Govern central que "es posi les piles" per ACOG refugiats i ha desitjat que la marxa d'avui a Barcelona Serveixen per "desencallar d'una vegada per totes"

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, no només ha volgut carregar contra el Govern central, i ha assegurat aquest dissabte que els països occidentals han causat la crisi dels refugiats amb super presència a l'Orient Mitjà. El líder dels socialistes catalans ha dit que no "ningú es innocent" i ha demanat no assistir creuats de braços a la mort de gent a la Mediterrània.

"Aquesta manifestació serà un clam per desencallar d'una vegada per totes aquesta situació", ha expressada Munté, que ha subratllat que la Generalitat Vol garantit "de la manera més completa possible" els drets humans i el dret a l'asil dels refugiats. "Som aquí per manifestar que som una societat compromesa. L'Estat espanyol es Ha de posar-se les piles per permetre que puguem ACOG", ha manifestació.

La formació política que ha comptat amb més Representants ha Estat la CUP. Entre ells, la diputada al Parlament Gabriela Serra, que ha lamentada que el Mediterrani es Haia convertida en un mar formació por "un mantell de 5.000 morts" i ha assegurat que Sent una profunda indignació Cap a Totes les institucions por sumi inacció: "Començant por les nostres "

Colau confía en que Barcelona se convertirá en “la capital de la esperanza”

Afirmen que els Estats de la UE d'han convertit en veritables dictadures. En la recent cimera de la Penell han decidit que cal incrementar el control fronterer i acabar amb l'allau des de Líbia Perquè El passat any "només" van arribar 180.000 persones a Itàlia des d'aquest país africà.

Alli van aparèixer pels principals líders polítics secessionistes, con sobre líders al cap, incapaços de resoldre els innombrables problemes de qui resideixen a Catalunya, Fent Mostra de hipocresia que, semblava que desitgen acabar amb el problema ficant en super casa una família de refugiats de Síria però, com sempre, el PP i Europa no els deixen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario