lunes, 20 de febrero de 2017

La veu del seu amo. "Cremant el cel"

Irene Montero, «cremant el cel si cal»


Des que el 2015 Pablo Iglesias va citar a la seva companya sentimental, Irene Montero com a possible vicepresidenta en el seu hipotètic Govern, no ha deixat de ser un valor en alça. Ha anat a poc a poc acumulant funcions i s'ha convertit en la dona forta de la formació estatge. Irene María Montero Gil (Madrid 13 de febrer de 1988) és diputada des de la XI legislatura i cap del gabinet d'Esglésies, amb qui manté una gran sintonia professional, política i personal.

Aquest cap de setmana Montero ha sortit nomenada com a portaveu al Congrés en substitució del número 2 del partit Iñigo Errejón que caigut en desgràcia l'han manat a la Comunitat de Madrid com a candidat, el que ha provocat una veritable rebel·lió entre sys militants.

Llicenciada en Psicologia i amb un màster en Psicologia de l'Educació (2013), Montero desprèn energia, és apassionada i dura a la defensa dels seus arguments, també al Congrés, on no hi ha ple en què no se li vegin els gestos i les rèpliques vehements cap a la bancada del PP o del PSOE. Aquest any, a més, Montero es porta la sorpresa de veure al rànquing dels 30 polítics menors de 30 anys més influents d'Europa de la revista Forbes, publicació de referència en el món de les finances i els negocis.

Esglésies en dps anys ha convertit un partit que prometia a una renovació total en els partits tradicionals, s'ha convertit en un mes de la castuza que tant repudien. Podem, s'ha convertit en una agència de col·locació en l'administració per als seus militants És ja un costum del "mascle alfa" de col·locar a les seves parelles en la política amb sou de l'erari públic. El seu anterior parella Tania Sánchez la té en un escó al Congrés dels Diputats.

Veurem com funcionarà a partir d'ara aquest grup tan heterogeni, especialment el dia que lider i la portaveu hagin tingut una baralla conjugal. Els de Sálvame s'estan fregant les mans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario