domingo, 5 de junio de 2016

Barcelona ¿amb la selecció?

Las dos aficionadas agredidas
Les dues aficionades agredides

Aquest dissabte a la tarda, a la Meridiana de Barcelona a l'altura de la parada de metro de Fabra i Puig, es va cometre un brutal atac separatista contra dues noies en una carpa pro-selecció espanyola un grup de vàndals van agredir dos joves que informaven de la campanya per poder seguir els partits de l'Eurocopa en pantalles gegants quan van ser agredides per cinc homes que els van robar i van destrossar la "paradeta".

Les noies lluïen samarretes vermelles, gorres amb l'escut d'Espanya. La taula estava coberta per dues banderes, una d'Espanya i una altra de Catalunya. A més, recollien signatures en suport de la petició. La foto se la van fer minuts abans de l'agressió. Totes dues van necessitar assistència mèdica. En aquest sentit, des de 'Barcelona amb la selecció' asseguren que els agressors van cridar "putes espanyols, fora d'aquí. Us matarem".

El TN Migdia de TV3 no ha informat de l'agressió soferta per dues noies seguidores de la selecció espanyola ahir a la tarda a Fabra i Puig. La notícia, en canvi, sí que ha aparegut en els informatius de Telecinco o Antena 3, entre d'altres, que han emès el vídeo de l'agressió a la xarxa.

Els fets s'han difós a través de les xarxes socials. "Barcelona amb la selecció" és un grup d'estudiants que ha reclamat a l'alcaldessa Ada Colau que instal·li pantalles al carrer per a presenciar els partits de la selecció a l'Eurocopa. Per donar suport a aquesta reivindicació, van instal·lar una paradeta en el qual venien gorres i cartells de l'equip espanyol. Semblant gosadia va acabar aviat, quan un grup de violents es va abalançar contra les dues joves, van tirar a terra la carpa i van fugir orgullosos de la seva "gesta".

El procés presumptament "cívic, pacífic i festiu" queda reflectit en les fotografies de l'abans i del després de l'intent de donar suport a la selecció al carrer i documentat en un vídeo que mostra la intolerància dels "sobiranistes" contra tot allò que desmunti el mite d'una Catalunya aliena a la resta d'Espanya.

Los Mossos d’Esquadra investigan la agresión a dos seguidoras de la RojaEls Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió a dues seguidores de la Roja "Barcelona amb la selecció", entitat apolítica, disposa d'una pàgina a Facebook en què reivindiquen que el combinat nacional torni a jugar a Barcelona i han emès un comunicat amb el següent títol: "Davant les vostres agressions, el nostre fair play". Fonts d'aquesta associació han afirmat que aquest dilluns presentaran una denúncia en Fiscalia pels fets d'aquest dissabte, mentre que els Mossos investiguen la identitat dels agressors, un dels quals es presentava a les xarxes com "Oriol FCB".

Tot i l'agressió, "Barcelona amb la selecció" ha demanat i obtingut permís per instal·lar el proper dissabte altres dues carpes en suport a l'equip espanyol. La seva campanya ja ha rebut el suport de més de 35.000 persones.

Societat Civil Catalana, Somatemps i altres entitats contràries al separatisme han condemnat la salvatjada. El PP va instar fa unes setmanes a l'alcaldessa a que accedís a col·locar una pantalla gegant a la Fira de Barcelona perquè els aficionats barcelonins poguessin reunir-se durant els partits d'Espanya a l'Eurocopa. També un grup d'estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona va insistir a l'Ajuntament, que, en teoria, ha accedit a la petició sempre que Espanya passi la primera ronda. Cap partit nacionalista ha condemnat l'agressió.

A mesura que es va intuint el fracàs del Procés, sovintegen cada vegada més els incidents violents, que, com l'assalt a Banc Expropiat sense que les autoritats que són ostatges d'aquests grups anarquistes i separatistes, siguin capaços controlar.

http://www.lavanguardia.com/r/GODO/LV/p3/WebSite/2016/06/05/Recortada/img_fsalles_20160605-185513_imagenes_lv_propias_fsalles_agresion-kQUD-U402301864522eq-992x558@LaVanguardia-Web.jpg

6 comentarios:

 1. Francisco M. Ramos

  Cataluña.... es españa guste o no ....si no estan contentos que se monten una comuna fuera de aqui ... es lo que quieren no? Criar a los hijos entre todos pues haganlo fuera.

  ResponderEliminar
 2. Josep Collell

  La roja genera violencia que la prohiveixin

  ResponderEliminar
 3. Antonio Segura Palenzuela

  Ja i comentaris com el teu tb proviquen violencia q et prohibeixin a tu quan iniesta va marcar el gol del mundial a holanda i va dedicar el gol a dani jarque el seu amic mort, aixo es violencia?

  ResponderEliminar
 4. Montse Esteve

  Això tampoc ens representa a tots!

  ResponderEliminar
 5. Jordi Herrero

  Y la mierda de la estelada tampico representa a todos los catalanes y nos la colais ...violencia se paga con violencia ..ojala se arme la gorda ya

  ResponderEliminar
 6. Pablo Píriz Giagnacovo

  Este es el resultado de las propuestas que incitan al odio ya la separación desde la comunidad y el Ayuntamiento de Barcelona el pueblo español no merece este tipo de gobernantes

  ResponderEliminar