martes, 4 de abril de 2017

Esglésies i Espinar, amb un parell

Resultado de imagen de no bebas coca cola pablo iglesias

El grup parlamentari de Pablo Iglesias va dirigir un escrit a la Mesa de la Cambra Baixa per demanar formalment que no es venguin productes de Coca-Cola a tota la institució fins que compleixi "la sentència va declarar nul el seu Expedient de Regulació d'Ocupació de (ERO) de 2014 ".que amb el lema" si Madrid no fabrica, Madrid no consumeix ", des Units Podem demanar que es deixés de vendre productes de la marca" en solidaritat ", deien, amb els treballadors.

Diu .... «No es pot consentir que aquestes empreses humiliïn la dignitat del nostre país humiliant als seus treballadors. Els treballadors de Coca-Cola han estat un exemple de lluita col·lectiva i de defensa dels drets de tots », ha reivindicat, abans d'insistir que, a més,« els tribunals espanyols els han donat la raó ». S'espera que sigui demà quan Pablo Iglesias en nom de PODEM present aquesta proposició


La Mesa del Senat ha debatut avui sobre la proposta del portaveu de Podem, Ramon Espinar de suprimir el consum de Coca Cola a la cafeteria del Senat en suport dels treballadors en el seu conflicte amb l'embotelladora de la província de Madid fins que la companyia, diu, respecti els drets dels treballadors.

Demanaven a la Taula "que insti Eurest, empresa adjudicatària del servei de restauració Congrés dels Diputats, al fet que no serveixi cap producte comercialitzat per l'empresa Coca-Cola Iberian Partners fins que aquesta no compleixi, tal com li mandatan tant l'Audiència Nacional com el Tribunal Suprem, les sentències que declaren nul l'ERO presentat al gener de 2014 i que va suposar l'acomiadament de 1800 persones ". La proposta ha estat rebutjada per la resta de forces polítiques.

Finaizada la sessió i en el temps del menjar Ramon Espinar, ha estat enxampat amb dos coca-coles al bar del Senat just després de demanar que es prohibeixi la seva venda. Conseqüents que són aquests tipus de Podem.

Pregunto ...

¿Aquests senyors no tenen assumptes mes importants en què dedicar-se, de fer el mico per les institucions, fastiguejar a les empreses i prohibir a tots els altres els productes que ells consumeixen sense cap pudor?

Esglésies i Espinar, amb un parell ... de Coca Colas

Resultado de imagen de si madrid no fabrica madrid no consume

No hay comentarios:

Publicar un comentario