jueves, 11 de agosto de 2016

Els estius de la casta catalana a casa Rahola


Pilar Rahola ha publicat en les xarxes socials els vídeos de la reunió amb paella i cants posteriors acompanyades a la guitarra que va organitzar a la seva casa d'estiu a Cadaqués amb els seus amics components significatius de la casta política catalana. Porta fent-ho des de fa anys i en aquestes reunions solen aparèixer i es disseccionen les xafarderies inconfessables sobre els absents de l'alta burgesia política catalana.

Els seus acompanyants eren ni més ni menys que el president de la Generalitat Carles Puigdemont, l'expresident del Barça Joan Laporta, el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i la periodista Pilar Rahola, que precisament era l'amfitriona de la festa, i ha penjat diverses imatges i vídeos de la trobada al seu compte de Twitter i Facebook.

Entre la vintena d'amics convidats a menjar una paella ia la posterior festa estiuenca a la residència de Rahola es trobaven també la dona de Puigdemont, Marcela Topor, la periodista Helena García Melero imatge i veu dels anuncis institucionals de l'administració autonòmica., El doctor Bonaventura Clotet i el seu fill, l'actor Marc Clotet, acompanyat del seu actual parella, l'actriu Natalia Sánchez.

En un dels vídeos compartits per Rahola, el "president" interpreta el "Let it be" dels Beatles. A l'altre és el cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, tocat amb un barret de palla, el que toca el tema "Paraules d'amor" de Serrat.

Les novetats han estat que fins l'any passat va ser Artur Mas el convidat principal d'aquest tipus de reunions de qui que presumien de ser amics íntims de l'amfitriona que solien fer-se de manera discreta, però donada la versatilitat de la Rahola per acostar-se al poder, no ha dubtat a canviar de president. L'altra és la publicació per les xarxes socials la "exhibició" artística del grup cantant pels Beatles o Serrat acompanyats a la guitarra per Puigdemont, probablement precedida pels efluvis dels vins de la terra. Donada la rellevància de la difusió i els comentaris de la premsa espanyola i internacional sobre l'esdeveniment, molts dels assistents ja han dit que l'any que ve, ja no tornen.

2 comentarios:

 1. Josep Aguilar Triviño

  Quant costa en aquest coi de pais ficar mà als governants!!!

  ResponderEliminar
 2. Toni Lopez Tena

  Esto demuestra que en cataluña no solo el jefe de los mosus canta habaneras de seguro alguno juez.
  Puyol a la cárcel y su clan mafioso puyolero también.

  ResponderEliminar