martes, 2 de agosto de 2016

L'any de la marmota


Quarta reunió Rajoy - Sánchez i cap acord que pugui desbloquejar el miasma polític que estem sumits gràcies a dos egos incompatibles. Rajoy que li va proposar acceptar els 125 dels acords presos per Sánchez amb Rivera i encara confia en la seva política de continuar escalfando l'enemic, De moment, el PP només té 137 vots a favor. L'objectiu de les seves negociadors seria que Ciutadans acabarà virant cap al sí i que el PSOE es decantés per l'abstenció. Aquests dos partits segueixen ancorats en la seva posició d'abstenció i de no, respectivament. La idea que més li agrada a Rajoy és formar una gran coalició amb els constitucionalistes, però estaria disposat a governar en minoria. Però és imprescindible que el PSOE no voti en contra.

Pedro Sánchez, ha sortit "preocupat" de la seva reunió perquè Mariano Rajoy no li ha aclarit si es presentarà quan l'única possibilitat és que Sánchez no li veti la investidura per una qüestió de principis: que les esquerres no van a pactar amb les dretes i tenen l'obligació de fer-li la pasqua. Encara que puguin estar d'acord.

I mentrestant els ciutadans seguim pagant a uns diputats que no serveixen per a res. Una certesa, que això no té pinta de canviar i ens anirem a un nou Nadal sense govern. Potser vam arribar a la conclusió per dimonis ens cal tant tinglado, si des que no tenim govern, anem millor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario