viernes, 8 de julio de 2016

"A la caça del pijo" de Ara Madrid


El madrileny districte de Moratalaz albergava les seves festes populars amb una gran concurrència de persones a les casetes del recinte firal. Durant el festeig, diversos joves del col·lectiu Districte 14 es reunien a la caseta que regentaven i van decidir fer el que ells van cridar una "Caça del pijo!" per, tot seguit, dirigir-se a una zona on es reunien joves d'altres zones i començar a agredir aquells que vestien roba de marca.

Durant les indiscriminades agressions, els detinguts van arribar a apunyalar a la cara a un jove, que posteriorment va requerir tractament quirúrgic, i van colpejar reiteradament a un altre a la cara provocant la pèrdua de diverses peces dentals. Al crit de "¡nazis fora!" i "fatxes de merda!", els detinguts van llançar ampolles contra els allí congregats, ferint a diverses persones i originant greus desordres públics.

Després de diverses gestions, els investigadors van identificar els presumptes autors i en el dia d'ahir eren detinguts als voltants dels seus domicilis. Un d'ells és menor d'edat i cinc d'ells compten amb antecedents policials, segons fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.Los sis autors van ser posats a disposició judicial.De acord a fonts de la investigació, també estan acusats d'increpar membres del partit Ciutadans durant la passada campanya electoral.Segons Ara Madrid, la formació que governa la capital a Moratalaz, Districte 14 és un col·lectiu "molt valorat i conegut per tots els que treballen al barri per un canvi profund a favor de les capes desfavorides, un exemple de lluita, treball i compromís social ". Per això, volen mostrar el seu suport i exigir "el seu immediat alliberament", alhora que denuncien "els mètodes repressius de la Delegació de Govern".

Quan a l'alcaldessa Manuela Carmena se li ha preguntat per aquests fets, ella diu que que desconeix el que ha passat i que el partit "Ara Madrid" que la va recolzar en la seva investidura, que llueixen unes vistoses samarretes contra la delegada del Govern ara desconeix la seva existència . En realitat "no existeix".

Aquesta senyora sembla que ara ha perdut la memòria i segueix fent-se la distreta amb els delictes que estan cometent els seus camarades de partit, siguin amants del barri, okupes, o mamporreros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario