sábado, 23 de julio de 2016

L'ANC creu que Espanya 'mata'-

Imagen de la plaza de Vic
Imatge de la plaça de Vic

L'Assemblea Nacional Catalana, ha donat avui el tret de sortida a la Campanya d'Estiu a la Plaça Major de Vic, la prèvia del 11-S, que es desplegarà les pròximes semanas.Han convertit la Plaça Major de Vic amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat en un 'cementiri' per denunciar "els greuges de l'Estat"

L'organització ha cobert la Plaça Major de la ciutat de creus grogues per denunciar que "davant d'un Estat que es mostra insensible amb el sofriment dels seus ciutadans i que destrossa el seu sistema sanitari, només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts ".

L'acció d'aquesta tarda s'emmarca dins d'una jornada que ha començat a primera hora del matí amb el repartiment de 100.000 flyers en els centres d'atenció primària i hospitals de tot el territori, recuperant el "les Hem destrossada el sistema sanitari".

Es tracta de la primera i seran diverses les accions que es duran a terme aquest estiu als carrers i les platges de Catalunya "per denunciar els greuges de l'Estat".

"Després de la nova victòria del PP a les eleccions del 26J, la consecució de la República Catalana és l'única manera d'aconseguir els canvis necessaris per garantir el la protecció social i el benestar dels catalans -independentistes o no independentistes- així com de garantir un entorn propici per al progrés de l'economia i les empreses del país ", indiquen.

Sota el lema "Activa't per la República Catalana", pobresa energètica, crisi dels refugiats, dèficit de sobirania, seran altres temes que tractarà la campanya a través d'accions de teatre i art al carrer, "amb l'objectiu d'augmentar la majoria social favorable a la independència, alhora que es pretén internacionalitzar el procés arribant als turistes de les platges de la costa catalana ".

ENoticies 23/07/16

- Sento veritable vergonya que aquesta manifestació d'odi i sectarisme es produeixi a la ciutat on he nascut i he viscut uns bons anys i que ara estigui infectada de la tremenda malaltia de la "indepedentitis" que a part de la ceguesa que causa als seus il·luminats obstinats a modificar la realitat tal com ja han aconseguit fer amb la història de Catalunya.

Si volen saber qui mata a través de les retallades en la sanitat que els preguntin a determinats polítics obstinats a preservar els privilegis d'alguns privilegiats, que destinen els diners que ve dels nostres impostos en propaganda, mitjans de comunicació que silencien o ambaixades de cartró pedra , a costa de tancar plantes senceres d'hospitals, fer negoci amb pròtesis falsificades o bé altres sinvergonzadas comeses en hospitals denunciades repetidament or moviments com "Cafè amb llet" i ara silenciades vergonyosament.

L'organitzadora d'aquesta cerimònia de la confusió, hauria d'explicar com arriba a les seves mans i com ho fan servir, els diners dels impostos de tots els espanyols que abundantment li regala la Generalitat any rere any.

El que realment mata Catalunya és el fanatisme

2 comentarios:

 1. Pedro Alastrue Ribalta

  El que mata a Catalunya són els Botiflers i els traidors.a part de algun ministre.

  ResponderEliminar
 2. Carlos Gomez,

  De Vic, la Ciutat dels Sants, son el senyor Quicu, la Marta Rovira, el Visa d´Abadal, l´estrambotic Anglada i tots convivint a l´hora.

  I tot aixo en nomes 30 km2.

  Fa molt mal pensar la mala estrugansa que pugui haver en aquella Plana.

  El fanatsime que deia Miquel LLor no era una hiperbole

  ResponderEliminar