martes, 26 de julio de 2016

Echenique - Un penques, que culpa seva frau a la S.S. al "sistema".

El secretario de Organización de Podemos, Pablo Echenique. (EFE)

Heraldo d'Aragó ha publicat que el secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique ha tingut un assistent sense contracte i sense abonar la seva seguretat social durant 14 mesos des de març de 2015 fins al maig 2016 i per justificar-se ha culpat d'això al sistema.

En roda de premsa el dirigent de Podem ha explicat la seva relació laboral amb aquest assistent es remuntava a fa uns anys i va deixar de cotitzar com a autònom, els últims mesos que l'ajudava en les seves tasques personals sense contracte i sense cotitzar a la Seguretat Social. El contractant està obligat per llei a donar d'alta els treballadors al seu càrrec i abonar les quotes de S.S. o bé en el cas que el contracti com a fals autònom és un frau i està obligat a controlar la situació del seu treballador amb la SS.

El secretari d'Organització de Podem, Pablo Echenique, ha admès que sabia que no estava fent les coses bé, però ha culpat el sistema que "empeny a molta gent humil a participar en l'economia submergida".

Echenique ha insistit que s'obre un "debat molt interessant sobre la llei de dependència" i el sistema actual que "empeny molta gent humil a participar en economia submergida" i tot i així el 70 per cent del frau fiscal procedeix de les grans fortunes i empreses de l'Ibex 35. ha incidit en aquesta idea en afirmar que "la gent corrent quan ha de decidir pagar una quota d'autònom o una hipoteca té un problema" a l'haver de prendre una "decisió difícil".

Aquest no és en absolut el cas d'Echenique, ja que ha estat un dels privilegiats que han estat percebent mes 10.000 euros mensuals del Parlament Europeu per la seva condició de parlamentari durant més d'un any i ara no se sap ni el que està cobrant ja que els comptes de Podem segueixen sense publicar-se, des que van aconseguir llocs en la política. Qui vol reformar la societat, i dóna lliçons sobre ètica, ha estat enxampat en falta i no és de rebut que culpi el sistema dels seus abusos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario