sábado, 23 de julio de 2016

Pedro Sánchez desaparegut en combat


Pedro Sánchez fa gairebé quatre setmanes pràcticament desaparegut de vacances des del 26J, sense aparèixer en públic ni fer manifestacions, diuen que l'ha vist amb la seva dona a Mojácar, al festival de rock de Benicàssim o bé prenent-se unes birres a Lleó. Diuen que ja ha tornat i que no té cap acte a l'agenda fins dijous, que està citat a la Zarzuela per Felipe VI amb els candidats per a la presidència del Govern.

Fins a la data el PSOE ha mantingut el no a Rajoy "per activa i per passiva" per boca dels seus portaveus, Cesar Luena o Antonio Hernándo que impediria la investidura de Rajoy com el candidat més votat, tot i l'abstenció de C`s .

Avui ha aparegut publicat un manifest signat per sis exministres socialistes com Javier Solana, Joaquín Almunia, José María Maravall, Mercedes Cabrera, Tomás de la Quadra Salcedo o César Antonio Molina, i exdirigents d'altres partits com el PP, Ciutadans, o UPyD mes altres intel·lectuals, animant a l'abstenció i reclamant als líders polítics "fer tots els sacrificis, fins i tot els més personals" per aconseguir que hi hagi un govern "amb el suport parlamentari suficient" i evitar així unes terceres eleccions.

El portaveu del PSOE al Congrés, Antonio Hernando, s'ha mostrat avui d'acord amb el contingut del manififiesto que s'han signat sis exministres socialistes, "Els signants d'aquest manifest demanen que hi hagi un Govern com més aviat millor; estic d'acord amb això i per això és fonamental que Rajoy s'apliqui el conte ", ha dit des d'Almeria.

Per la seva banda, l'ex vicepresident del Govern Alfredo Pérez Rubalcaba ha assegurat aquest matí que no creu "possible" la investidura de Mariano Rajoy, i ha assenyalat l'elecció dels membres de la Mesa del Congrés com una pedra en el camí en la formació de Govern. El socialista veu "evident" que "Espanya necessita un Govern", i ha restat importància al manifest signat per sis exministres socialistes, assegurant que "ningú de sentit comú es pot oposar a aquest manifest".

El PSOE diu ara estar d'acord amb el manifest dels exministres i demana "un Govern com més aviat" de manera que davant les crítiques que podria rebre per la seva negativa a que es formi govern anunciaria un canvi de postura d'aqui al dijous del secretari general, la desaparició no ha estat mes que una estratègia davant els seus votants per intentar aplanar el camí cap a l'abstenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario