viernes, 1 de julio de 2016

Un govern a la valenciana?


En la passada campanya de Podem Pablo Iglesias es va cansar de pregonar que el model que desitjava per a tot Espanya era un govern "A la valenciana" fent esment al contuberni entre Socialistes i Compromís a la Comunitat i ajuntaments amb l'única finalitat de desallotjar al PP de les institucions a força de sectarisme.

Qui ha patit un major desconcert pels resultats de les votacions ha estat Mónica Oltra l'encara vicepresidenta de la Comunitat Valenciana amb l'alcalde de València Joan Ribó que s'ha quedat amb menys de la meitat dels seus votants. Oltra ha declarat que ella no entén com els ciutadans valencians han votat a presumptes delinqüents a la vista dels resultats on la seva formació s'ha quedat amb un terç dels vots en les grans ciutats de la comunitat.

"Em costa entendre, a molts ciutadans ens costa entendre, com es vota a presumptes delinqüents com des d'aquesta comunitat", fent que hi hagi d'haver imputats al Congrés, cosa que "ens ha de fer reflexionar" segons Oltra, qui ha afegit: "No és que es premiï a la corrupció, però se segueix donant aire a un partit que està ple de presumptes corruptes i que ha saquejat aquesta terra i presumptament s'ha finançat il·legalment amb aquest saqueig".

La resposta ha arribat per part del cantant Francisco a través de Facebook

"Pregunteu," vostè ".Catalanista, alemanya, descerebrada, inculta, malament nascuda, incomoda de veure, anti Espanyola, anti valenciana, anti constitucional, i t'atreveixes a criticar la decisió d'un país, ESPANYA.

Això que li passa, "senyora", és la baixada de la medicació que es fuma i fica, li recomano pollardón i pichicilina. Això sí, si hi ha un valent que tingui estómac ", es va esplaiar el cantant, i va qualificar als seguidors de la vicepresidenta com" fumetes, golfs, okupes, drogates, imbècils, ignorants ".

Tu, ni amb tots els fumetes, golfs, okupes, drogates, imbècils, ignorants. Et queden gata flora febrer febrers, busca gato.Tu ets demòcrata? Tu ets ESCÒRIA .. "

No hay comentarios:

Publicar un comentario