viernes, 29 de julio de 2016

Els principis morals de Podem

Ha hagut de sortir Pablo Iglesias després de conèixer els teus missatges ofensius contra la periodista Mariló Montero, a defensar de nou les corrupteles, quan no, corrupcions en tota regla, de les seves més propers lloctinents. Si fa uns mesos va ser Errejón qui es va beneficiar d'una beca per un treball que mai va realitzar ara és el nou Nº 2 del partit qui ha incorregut en una falta contra la Seguretat Social en tenir a un treballador sense assegurar malgrat les diatribes tirades contra la casta que encara que ho negui pertany.

També José Luis Moneder el tresorer-ideòleg del grup, ha estat sancionat de nou després d'haver de reconèixer cobraments per 425.000 euros de Veneçuela no declarats en termini a Hisenda, aquest cop per la Complutense per les seves funcions durant sis per "vulneració" de la Llei d'incompatibilitats per les seves activitats d'assessoria en països llatinoamericans de Veneçuela i Bolívia. Això sense oblidar que encara no han aclaradolas remeses milionàries que han rebut de Chávez, Maduro i el règim iranià per tal que s'encarreguessin de traslladar al nostre país, la seva model de "democràcia"

A partir d'ara, la Complutense podrà iniciar un procediment administratiu per reclamar a Moneder el 10% de les quantitats que ha deixat de percebre per les activitats d'aquest professor de la Facultat de Ciències Polítiques a Veneçuela i que va realitzar sense comptar amb l'autorització prèvia dels responsables de la universitat.

Els qui s'han erigit en estendard contra la corrupció i la regeneració d'un país no poden estar apareixent gairebé tots els dies en els mitjans com petits defraudadors o chorizadas contra l'erari públic. Ells queden desqualificats com a líders polítics d'una nova política d'un partit els afiliats disculpen o aplaudeixen cada nou episodi propi de la vella política que estem suportant, per petites que siguin les seves corrupteles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario