sábado, 9 de julio de 2016

Per què no ..., ¿El partit del 3%?


Convergència al comandament de l'astut Artur Mas, està en fase regeneració per continuar prosperant en la política de Catalunya. No volen reconèixer que han fracassat i volen seguir amb les mateixes doctrines que fins ara els han funcionat. Els lemes "Espanya ens roba" "Tot és una conspiració de l'Estat espanyol" mentre aquest segueixi finançant les somnis separatistes. I si cola, cola. D'entrada, s'ha carregat la direcció del vell partit i això ha generat ja diversos corrents crítiques. I de pas que també coli això de la regeneració. separatista amb aquest 'Nou Partit' al qual ni tan sols s'han atrevit a posar un nom definitori ...

I han volgut començar la casa per la teulada a l'intentar posar-li un nom al nou partit sense ni tan sols començar a dicutir sobre la doctrina del partit. A la reunió, els promotors van proposar la denominació de "Més Catalunya" ni "Catalans convergents" com els noms més adequats, però van ser rebutjats pels assistents muntant-se un bon batussa. Un important sector de la militància s'ha revoltat davant els fets consumats i ha abandonat el conclave. Davant el cisco i el cisma, els organitzadors han replicat amb la creació d'una comissió que haurà d'analitzar la qüestió.

El congrés de refundació de Convergència està resultant un greu ensopegada per a Artur Mas. D'entrada, s'ha carregat la direcció del vell partit i això ha generat diversos corrents crítiques. Tothom, "talibans" i "moderats" estan revoltats. L'organigrama presentat per Mas no inclou el càrrec de secretari general, al qual aspiraven els líders de les dues bàndols. L'expresident de la Generalitat vol el control de les regnes i les mans lliures per al nou projecte polític.

Va haver de suspendre la reunió a l'espera de trobar el nom que defineixi al partit en el futur pròxim. Davant el cisco i el cisma, els organitzadors han replicat amb la creació d'una comissió que haurà d'analitzar la qüestió.

Ara tenen un problema, ells tenen la necessitat d'un nom d'aparentar que són una altra cosa, sense deixar de ser recognoscibles per a la parròquia, però a Catalunya es comença a qüestionar el seu passat i molts dels seus promotors ja tenen a la justícia trepitjant-los els talons . Jo suggereixo que si realment volen donar la sensació de continuïtat de Convergència ... Per què no es deixen d'històries i li posen d'una vegada el nom del "Partit del 3%" ?. Almenys seria un nom definitori.

5 comentarios:

 1. Magi Molas Pineda

  Sou penosos, comencant per el duet Artur i Karles, te que venir del nomb ?, o del programa !!!.

  ResponderEliminar
 2. Esmeralda Juya Poch

  Quina mania amb 3%, perque no parleu de la "podredumbre" del partit mes corrupte de la vostre estimada Escanya el PP, i la gent els segueig votan. Els que voten al PP son complices de tota la porqueria que arrosega aquest partit de miserables i faixistes.

  ResponderEliminar
 3. Jordi Mercade

  LES KOPLOVICH....QUAN FAN CARRETERES .....FAN EL 30%..........PORCIOLES ALCALDE DE BARCELONA...ANYS 60""""""3%.........PEPEROS I,SOCIATES ROBEN A CATALUNYA...CADA DIA 60 MILION D,EUROS ALS,CATALANS.......ELS GRANS EMPRESARIS CATALANS.....DESFALQUEN A LA HISENDA CATALANA....UNS 80 MILIONS D,EUROS DIARIS.....IBEX 35NO PAGA IMPOSTOS...........PER,AIXO,VOLEN UNA CATALUNYA NOVA......MARXAR D,ESPANYA....FER LA DUI...........

  ResponderEliminar
 4. Joan Colomer

  ELLS QUE VAGIN DIENT...NOSALTRES ENDAVANT AMB LA INDEPENDENCIA. QUAN SE N.ADONARAN, JA SEREM FORA....JIJIJI....

  ResponderEliminar
 5. Jordi Bosch Oliveras

  Amb el pacte de Sant Enric ens van donar pel cul amb JXS per reforçar convergència enlloc d'anar directes cap a la independència el 27s.

  ResponderEliminar