lunes, 4 de julio de 2016

Vueling - Un problema operatiu?


Aquest cap de setmana de l'inici d'estiu en què les companyies aèries es freguen les mans per la quantitat d'ingressos que generen els centenars de vols programats per a l'inici de les vacances s'ha convertit en un malson per a Vueling. Això suposa que s'han quedat sense viatjar almenys 8.250 persones. La resta ha hagut de suportar retards i escales imprevistes.

Vueling és la principal companyia de l'aeroport del Prat, que aquest diumenge viu la jornada més important de l'operació sortida de juliol, amb 1.039 moviments programats i una oferta de 187.768 seients.

La companyia de baix cost pertanyent a IAG amb seu a Barcelona al Prat, ja fa cinc dies de caos amb retards, cancel·lacions i falta d'explicacions ni solucions als viatgers que surten de vacances a aquestes dates. Els empleats de l'empresa ja fa mesos que adverteixen que no tenia pilots suficients entrenats per poder fer front a la demanda estacional. Els avionesestán però els equips de vol no. Es pot resumir el caos actual és el creixement "descontrolat" de l'empresa. "No ha estat proporcional al del personal que gestiona les tripulacions i els passatgers", analitza un empleat de l'empresa.

La companyia de baix cost pertanyent a IAG ha cancel·lat 19 vols al Prat programats per al matí de diumenge. Ja dissabte es va produir el caos a l'aeròdrom barceloní per una vintena de cancel·lacions. Les cues són interminables davant dels taulells de la companyia i les explicacions són inexistents.

Vueling convertida en la companyia de bandera de Catalunya a força de pactes i rentades polítics entre La Generalitat i Foment és la companyia que ara monopolitza els vols "low cost" des de l'Aeroport del Prat, està ara mateix a punt de morir d'èxit, gràcies a la incompetència dels seus gestors que sempre han posat per davant de donar un bon servei per voler superar a qualsevol preu Barajas en nombre de viatgers, dins dels projectes independentistes de la Generalitat ..

Cinc dies després, Foment ha decidit prendre cartes en aquest assumpte que ha pres una dimensió internacional El recent nomenat president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto -va substituir el passat mes d'abril a Alex Creu-, haurà de retre comptes avui a Isabel Maestre, la presidenta de l'Agència Estatal de Seguretat Aèria, dels motius que van portar a la companyia a cancel·lar i retardar vols, a més d'haver d'oferir un pla per regularitzar la situació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario