miércoles, 13 de julio de 2016

¿Tots som Messi?


El barcelonisme ha reaccionat contra la sentència a Leo Messi, mentre l'gaudeix de les seves vacances en els mars d'Eivissa, amb una etiqueta al Twitter que en espanyol resa "Tots som Messi", un plagi del "Hisenda som tots" que li ha sortit el Barça per la culata. No obstant això, al nacionalisme tant li dóna i pogués semblar que tothom té empreses a Panamà, diners a Andorra, estafes amb l'Agència Tributària i el seu treball és millor encara que el de Messi, però no és així. Potser al Barça i al nacionalisme abundin els famosos i pastosos, però fins al més acèrrim culer pot entendre que Messi no és una víctima, que no es pot defraudar a l'afició, però tampoc a Hisenda, i que els rics també ploren , sobretot si els enxampen fora de joc.

A Catalunya qualsevol parida és metxa per al victimisme. El cop de gràcia és el cas Messi, els 21 meases de presó que no complirà perquè a Espanya es diu pena de presó fins i tot a la qual no implica ingressar a la ídem. La prova de càrrec és que l'advocada de l'Estat personada en el judici va ser en el passat directiva del Reial Madrid. Fenomenal coincidència, però fins al present els que dicten les sentències són els jutges i la dels Messi no és menys, es posi com es posi la lletrada de l'Estat i sigui del Madrid o de l'Espanyol.

Messi, en la cubierta del barco, con una copa en la mano.Sé que ell no el va idear, també ho sap l'Agència Tributària, però al capdavall ell signava els contractes. Messi ja és major d'edat i per tant responsable dels seus actes. El pitjor és que el club es posicioni en un tema particular d'un jugador, que hauria de tenir un comportament exemplar, i el defensi quan els tribunals han dictaminat la seva culpabilitat. Si la sentència es creu injusta Messi ha de defensar-se en els tribunals i el club no ha de defensar l'indefensable.
Per què Messi no denuncia el seu pare, als seus assessors o l'advocat argentí que el va defensar fatal? Per què no ho fa el club que tant l'adora? Des del club diuen que no es defensa l'evasió fiscal (què diran ells amb tantes trampes que han fet en els contractes com han admès amb el 'cas Neymar'). Us imagineu un hashtag "tots som Bárcenas"?

Estem en un país amb una nul·la consciència fiscal i si el "dolent" és del Madrid, que el cremin, però si són dels nostres que segueixin robant, (pobrets Pujol ...), no fos cas que no pugui pagar el iot. És clar que això és Catalunya i el que ahir era Convergència avui és el Partit Demòcrata Català, pim, pam, upa Mas, upa Messi, visca el Barça i visca el Estat propi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario