jueves, 3 de noviembre de 2016

A qui molesta tant Ciutadans?Diputats de Units Podem i de Ciutadans van protagonitzar aquest dissabte a la sessió d'investidura de Rajoy hi va haver un enfrontament acalorat durant el Ple d'investidura de Mariano Rajoy.

La disputa es va produir després que acabessin tots els discursos i el portaveu socialista, Antonio Hernando, demanés la paraula per contestar, per al·lusions, al discurs de Gabriel Rufián, dedicat a atacar al PSOE. El socialista ha demanat que el separatista d'ERC rectifiqués per un partit "que ha abocat sang, suor i llàgrimes" perquè ell i la resta es puguin seure al Congrés.

Les seves paraules van aixecar als diputats de PP, PSOE i Ciutadans dels seus escons. Els de Podem, entre altres, es van quedar asseguts. En aquest moment, segons explica Iñigo Errejón, José Manuel Villegas, de Ciutadans, es va dirigir a ells per dir-los que estaven "amb els terroristes".

Una cosa que va aixecar del seu escó a Irene Montero que es va posar a cridar contra la bancada taronja i a sacsejar els braços. Ana Pastor va haver de cridar a l'ordre amb insistència als membres de la cambra baixa.

Minuts després, Villegas i Miguel Gutiérrez es van acostar als diputats de Units Podem i van conversar amb Irene Montero, Pablo Iglesias i Iñigo Errejón. Després de diversos minuts de discussió, no es va arribar a cap tipus d'acord però la cridòria va cessar i la votació va poder començar.


En acabar la sessió i a la sortida del Congrés dels manifestants que es apostaven a les portes del Congrés van atacar aquest dissabte a la seva sortida de diputats de Ciutadans com Toni Cantó, Begoña Villacís, Melissa Rodriguez o Patricia Reis. Des de l'altre costat de la tanca que envoltava la cambra baixa han llançat llaunes, ampolles, encenedors i monedes que per sort no han arribat a cap diputat taronja.

Dirigents centristes s'han adonat d'aquest atac a les xarxes socials. "Avui a la sortida del Congrés m'han cridat puta i m'han tirat una llauna de cervesa. Em quedo amb la democràcia i no amb la violència", assegurava Patricia Reis. Els diputats de Podem han negat que tinguessin alguna cosa a veure amb aquesta agressió tot i que ells a la sortida van ser victorejats pel mateix grup violent, De totes maneres ells s'han negat a condemnar aquesta agressió.

https://youtu.be/C17bM9qmbkg


Merda contra Ciutadans

Sisè atac a la seu a l'Hospitalet

La seu de Ciutadans a l'Hospitalet de Llobregat ha rebut un nou atac, quan durant la passada matinada uns desconeguts van llançar trossos d'excrements, segons fonts oficials del partit, que no ha especificat quin tipus d'excrements eren.

El portaveu del partit al municipi, Miguel García, ha tuiteaado que "abans s'avorriran ells de atacar-nos, que nosaltres de lluitar per la llibertat". "No ens callaran per molt que els totalitaris ataquin les nostres seus a Catalunya, ànims i força companys", ha dit Albert Rivera.

És el sisè atac que pateix la seu a dos anys i el tercer en quinze dies. En un comunicat l'agrupació municipal ha indicat que "respectem profundament que les nostres idees els resultin detestables, és possible que nosaltres pensem el mateix de les seves, però no no ho podem confirmar perquè no han tingut la bondat de presentar-se".

"Si senten la necessitat d'expressar el seu desacord amb les nostres idees els encoratgem a que ho facin, estem encantats de contrastar opinions polítiques des del respecte i la concòrdia amb qualsevol persona que ho desitgi en el nostre horari d'atenció", afegeixen.

"Ara bé els preguem que s'abstinguin d'agredir-, de trencar-nos els vidres, llençar pintura pudent o qualsevol forma incívica expressió. A nosaltres les agressions dels intolerants només ens reafirmen en la necessitat de la nostra activitat política, i la importància de no debilitar-se davant els feixistes intolerants ", remarquen.

"No ho demanem per nosaltres sinó pels veïns que pateixen les males olors i les incomoditats que els ocasionen", recorden, a més de condemnar "l'odi visceral d'uns intolerants insignificants, que només saben expressar-se amb amb l'agressió anònima i covard".

Sembla que Ciutadans s'ha convertit en l'enemic públic número 1 tant a Catalunya com a Madrid per a determinats grups d'esquerra radical que actuen coordinats entre ells per tal d'intentar acovardir als seus càrrecs electes de Ciutadans entre els quals sempre hi ha els membres mes radicalitzats de la CUP, Podem o ERC.

¿Que els molesta tant a aquests partits polítics de Ciutadans, que no es pugui discutir en els parlaments als quals pertanyen?

No hay comentarios:

Publicar un comentario