lunes, 14 de noviembre de 2016

¿Manifestants retribuïts?

Una dona sosté un cartell durant una manifestació contra el president electe Donald Trump a Golden Gate Park, San Francisco (Califòrnia). 13 de Novembre de 2016.Beck

Recorden el tuit en què Donald Trump denunciava que era "molt injust" que uns suposats "manifestants professionals" estiguessin protestant després de la seva victòria en les eleccions?

1.500 $ a la setmana per protestar contra Trump: Són manifestants realment professionals?

Unes ofertes de treball (amb bones condicions) publicades al popular portal nord-americà 'Craiglist' incrementen les sospites sobre els manifestants anti-Trump.

seguir
Donald J. Trump
✔ @ realDonaldTrump


Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the mitjana, are protesting. Very UNFA!
03:19 - 11 nov 2016

70.99870.998 Retweets
231.621231.621 m'agrada


Doncs algunes suposades ofertes de treball publicades en el popular portal nord-americà Craiglist podrien donar-li la raó al president electe. Una d'elles porta per títol "Parar a Trump" i ofereix res menys que 1.500 dòlars a la setmana per participar en les protestes. "Contracte immediat. 'Crida avui per començar demà!" s'indiquen. I les condicions són realment atractives: entre quinze i divuit dòlars l'hora, més bonus i hores extra, amb possibilitat de treballar fins a 77 hores a la setmana. A més, reemborsament de gasolina per als que acudeixin amb cotxe. I més comoditats: es pot triar entre mitja jornada o jornada completa, i entre torns de matí i tarda. I no s'exigeix ​​experiència prèvia.

No obstant això, aquesta no és l'única oferta de treball per manifestants anti-Trump publicada a Estats Units. Tal com ha recollit el portal truthfeed.com (que, d'altra banda, no amaga la seva afinitat cap a Donald Trump) aquest tipus d'oferta d'ocupació ha proliferat a Internet per diverses ciutats com Seattle, Los Angeles, Nova York o Philadelphia.

Encara que, per descomptat, en els anuncis no es fa explícita la procedència final d'aquestes ofertes d'ocupació (remeten concisament i en abstracte a una "organització sense ànim de lucre"), hi ha la sospita que el magnat George Soros i la seva organització podrien ser els que estiguessin disposats a finançar aquestes protestes i pagar a manifestants que, de confirmar l'autenticitat dels esmentats anuncis, podrien ser considerats, efectivament i tal com va dir Donald Trump, professionals.

Els assessors de Trump ho donen per fet

Dos dels assessors més propers al President electe dels Estats Units, Donald Trump, van qualificar a les persones que es van manifestar en contra de l'elecció del republicà com 'manifestants professionals' i van demanar a Barack Obama i Hillary Clinton intervenir ", informava diumenge passat el diari mexicà 'el financer'.
No tot està perdut: Clinton encara té possibilitats d'arrabassar-li la Casa Blanca a Trump

Fins i tot l'ex-alcalde de Nova York, Rudolph Giulliani, comparteix aquesta opinió, segons unes declaracions que va fer a la cadena de televisió ABC: "No estic segur si es tracta realment de simpatitzants de Hillary Clinton i Barack Obama. Es tracta més aviat d' una classe de manifestants professionals ", va dir.

Per la seva banda Kellyanne Conway, la directora de la campanya electoral de Donald Trump, ha declarat a Fox News que "Obama, Clinton i el senador Bernie Sanders haurien d'intervenir per una transició pacífica i demanar-li als seus seguidors donar-li una oportunitat a Trump d'assumir la presidència ". I més concretament, pel que fa als manifestants, els va demanar directament que "intervinguin amb els seus seguidors, emmascarats de manifestants ara, molts d'ells professionals i pagats per cert, estic segura, i donin-li una oportunitat a aquest home perquè el país pugui florir ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario