viernes, 4 de noviembre de 2016

Els dos pelotazos d'Espinar

Resultado de imagen de rueda de prensa espinar

Ramón Espinar havia convocat per avui una altra roda de premsa, amb l'excusa de donar noves explicacions sobre el cop de pilota del pis per la qual ha aconseguit convocar a nombrosos periodistes que esperaven que aportés alguna documentació que desmentís les informacions de la Cadena SER. En canvi Espinar nega l'evidència sense mes i diu que no dimiteix: "No sé de què se m'acusa" Es va esplaiar en canvi a explicar les bondats de la seva candidatura per dirigir Podem a Madrid i els periodistes que li van preguntar pel tema del pelotazo van sortir profundament decebuts davant la seva falta d'informació i les seves contradiccions.

Segons el senador d'Podem la venda del pis protegit la va realitzar segons la legalitat després que "ni la Comunitat de Madrid ni la cooperativa Vitra exercissin el dret de tempteig" per comprar-li la vivenda "al preu que jo la vaig comprar". Una cosa que ha estat desmentit per les dues institucions que han assegurat estar disposats a rebre aquest habitatge i retornar-li el invertit per adjudicar-la a un altre jove amb necessitat.

Qüestionat de nou per aquest assumpte i per què no va vendre el pis al mateix preu que el va comprar per evitar especular, ha ironitzat: "Sí, és clar que podia haver-lo venut al preu més barat i regalar-també". És a dir, no ha negat que va vendre el pis per un preu superior al que podia per la seva pròpia voluntat.

La SER va tombar aquest dijous aquestes explicacions assegurant que va demanar autorització per a vendre la seva casa protegida per un preu 140.343 euros. La Comunitat de Madrid va donar llum verda a la venda en un escrit datat el novembre de 2010. Un mes després, Espinar va decidir incrementar el preu de venda del seu habitatge a 35.000 euros i la va vendre per 175.726 euros.

El candidat 'pablista' segueix sense dimitir ni reconèixer el l'escàndol en què. Espinar va aconseguir un benefici de 30.000 euros venent un pis protegit que mai va ocupar. Després d'aquestes explicacions, el senador va al·legar que havia de vendre el pis amb aquest benefici perquè el preu estava marcat per la Comunitat de Madrid, li va autoritzar la venda, però mai a un preu superior a 145.000 Euros.

No pensa dimitir

Tot i les evidències Espinar sembla no tenir consciència que en política si un menteix aquesta condemnat a deixar els càrrecs públics i mes es es reitera en la mentida segueix acusant a la Cadena SER i al poder econòmic d'haver-li preparat un parany per perjudicar a seva candidatura a la presidir Podem a la Comunitat de Madrid.

"Amb aquest equip, em presentaré a la secretària general. Hi ha hagut especulacions amb que jo podia retirar la meva candidatura. Crec que aquest era l'objectiu dels poderosos en aquest país. Per això, crec que he de donar un altre pas endavant per mantenir la meva candidatura. No serem objecte de cap ingerència de cap poderós. en podem trien els inscrits i jo vaig a arribar a l'urna i vaig a donar-li als inscrits podem l'oportunitat de votar contra una ofensiva del poder econòmic ", ha assegurat.

Un escàndol que no li impedeix, al seu parer, seguir amb els seus plans d'esdevenir el principal dirigent del partit a la Comunitat de Madrid per fer front a l ' "ofensiva del poder econòmic". Caldrà veure si els afiliats madrilenys tenen la mateixa concepció ètica que aquest personatge en aquest moment amb el suport sense fissures de Pablo 

L'altre pelotazo d'Espinar

Ramón Espinar, quant va començar a assistir com a tertulià i a escriure com a articulista, gràcies a la proximitat amb Iglesias i Errejón, els seus ingressos es van disparar. Segons la seva declaració de la renda de 2014, mentre va cobrar 1.641 euros com a teleoperador (amb aquest sou cal suposar que estaria pocs mesos treballant) també va percebre 6.200 euros per les seves col·laboracions amb els mitjans de comunicació.

I els 7.846 euros que va ingressar fa dos anys van ser creixent. Als seus 29 anys, en fer-se amb un escó a l'Assemblea de Madrid el 2015, va començar a cobrar ni més ni menys de 3.503,46 euros mensuals en 14 pagues l'any són 49.048 euros.

Però això no és tot. A aquest sou se li afegeixen les indemnitzacions complementàries que perceben els parlamentaris. En aquest cas, les que li corresponen a Espinar són les del Senat, i arriben als 869,09 euros mensuals. Per tant, en poc menys de dos anys ha passat de cobrar 654 euros al mes (de mitjana) a més de 5.000 euros. Veiem que el cop de pilota d'Espinar no ha estat només immobiliari.

Tot i que el mateix s'autoproclamaba com un "jove sense oportunitats laborals" en les entranyes del 15 M, dos anys després, s'ha llaurat un futur més que prometedor. Tant que, segons publica ABC, el seu salt a la política ha elevat els seus ingressos un 658%.

Espinar, que es donava cops al pit per haver treballat com a teleoperador i becari a la Universitat Complutense després d'acabar Ciències Polítiques, ha canviat la seva suposada vida precària molt ràpid.

Resultado de imagen de rueda de prensa espinar

Espinar es definia fa algun temps en un twit com "fill d'obrer" en un exercici de cinisme que ara salta a la llum pública. Cap dels obrers que diu pertànyer té un pare que hagi estat vicepresident de Caja Madrid i hagi gaudit d'una "targeta black" sense límits per l'ara aquesta processat.

Quina cara més dura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario