martes, 1 de noviembre de 2016

Els retards de Rodalies i les mentides de la Generalitat

Resultado de imagen de transferencia rodalies catalunya retrasos

Amb la tornada de vacances s'ha tornat a intensificar les protestes dels ciutadans pel deficient servei de Rodalies per les seves freqüents retards i avaries en les seves línies. La Generalitat de Catalunya es desentén i dóna la culpa a Renfe quan el servei de Rodalies va ser transferit a la Generalitat el 2010. Ho va fer Zapatero i el van signar Chaves i Saura. Des de llavors la Generalitat és la "Autoritat ferroviària de Catalunya". La titularitat de la infraestructura recau sobre l'Estat: els trens són de Renfe (bastant nous, el 85% d'ells té menys de 10 anys) i les vies són d'Adif. Però Josep Rull al càrrec d'infraestructures de la Generalitat és el responsable de la gestió.

Tot i ser el responsable, quan hi ha problemes la Generalitat acha pilotes fora no es realitzen les inversions pactades, que si la culpa és de Renfe, que si l'operador fossin els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) això no passaria, que si és una "transferència virtual". Tot menys assumir cap responsabilitat. Tot perquè els governants regionals aspiren a les transferències des d'Adif i els deixin manejar les elevades quantitats ja previstes per a la seva adequació duren els propers exercicis.

Resultado de imagen de josep manauL'exdirector gerent de Rodalies Barcelona, ​​Josep Manau, en declaracions a la Televisiíó del Vallès Oruiental ,, ha culpat la Generalitat dels retards que pateixen els trens de Rodalies. Manau considera que el govern català no vol solucionar el problema perquè li interessa que els trens arribin amb retard.

"Si els itineraris de les marxes dels trens estan fetes amb unes velocitats determinades, si aquestes velocitats es redueixen per les incidències a la via, lògicament haurien d'adaptar els horaris, el que no vol la Generalitat perquè així poden dir que van amb retard ", ha denunciat.

"Han de dir la veritat i explicar que és el que passa. La Generalitat no té els mitjans tècnics preparats per controlar la situació. I té gent poc preparada. Més ben dit, mediocres", ha lamentat. Manau també creu que Renfe està pagant els plats trencats perquè la Generalitat no vol convocar un concurs per tenir un operador ferroviari que funcioni correctament.

La Generalitat ha estat utilitzant els retards a Rodalies per reclamar el traspàs de tot tipus de competències i acusar a l'estat de suposada falta d'inversió en infraestructures, això ha servit de vertebrador per a un debat demagògic que complementa el ja tristament cèlebre "Espanya ens roba" .

Tal és així que Rodalies continua informant dels retards atribuint la seva culpa Espanya amb l'afegitó de "Tren espanyol" com es pot contemplar a la pàgina web informativa de retards d'ahir.


Dll, 10/31/2016 - 14:54
Tren La Tor de Querol 13:34 - L'Hospitalet 16:51 circula amb 20 minuts de demora.
Categories - Tren espanyol

lTren La Tor de Querol 13:34 - L'Hospitalet 16:51 circula amb 15 minuts de demora. Tren L'Hospitalet 12:25 - La Tor de Querol 15:48 circula amb 15 minuts de demora.Jue, 10/27/2016 - 16:07

Tren La Tor de Querol 13:34 - L'Hospitalet 16:51 circula amb 15 minuts de demora. Tren L'Hospitalet 12:25 - La Tor de Querol 15:48 circula amb 15 minuts de demora.
Categories - Tren espanyol

Tren L'Hospitalet 10:14 - Ripoll 00:28, circula amb 20 minuts de demoraJue, 10/27/2016 - 12: 10Tren l'Hospitalet 10:14 - Ripoll 00:28, circula amb 20 minuts de demora
Categories - Tren espanyol

Un dels Tres Manaments del nacionalisme és el victimisme de tota la vida. Tot el dolent que passa a Catalunya és culpa d'un enemic exterior, Tant se val que la Generalitat atura't des de fa dècades més competències que Escòcia o que qualsevol lands alemany. El nacionalisme ha convertit a Catalunya en Ploralunya. La Gene té un pressupost de € 35.000 milions però ... algú recorda al president de la Generalitat assumint responsabilitat per alguna cosa en els últims 35 anys?

No hay comentarios:

Publicar un comentario