sábado, 19 de noviembre de 2016

No és un carreró sense sortida, és que hem tapiat l'entrada als nostres adversaris


Mas, inaugurant el carreró sense sortida

L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, cada vegada porta pitjor el seu estat d'ostracisme, que l'ha portat el pacte contra natura amb els de la CUP, ha viatjat aquest dissabte a Montoliu de Lleida amb la resta d'imputats pel tribunal Constitucional per inaugurar el carrer sense sortida dedicada al 9-N, que ha estat el blanc de tots els comentaris aquesta setmana per la metàfora amb el cada vegada mes paralitzat "proces".

El líder del PDECAT ha reivindicat que "el 9-N va ser el desafiament democràtic més gran que ha fet Catalunya en les últimes dècades i l'ha guanyat" i ha afegit que "va ser un crit de llibertat i una demostració que no es poden inhabilitar els objectius nacionals que es marca un poble ".

Mas ha dit que "el 9-N demostra que quan fem servir les cartes cíviques democràtiques, d'unió política i implicació ciutadana és quan vam guanyar". "La lliçó és que amb la unitat política som més forts", ha remarcat.

"El carrer 9-N no és que no tingui sortida, és que no té entrada. Sabeu perquè no té entrada ?, perquè hem tapiat l'entrada als nostres adversaris i donem sortida a les nostres llibertats", ha manifestat Mas durant l'acte. I s'ha quedat tan tranquil. La veritat és que aquesta afirmació només se li podia ocórrer a ell.

Al descobriment de la placa, va acudir el seu ex Plana Major atrapats per la justícia i sense sortida, amb a lex vicepresidenta Joana Ortega, l'ex conseller de Presidència i portaveu del Partit Demòcrata al Congrés, Francesc Homs, i l'exconsellera i diputada Irene Rigau. "Sense la seva participació hauria estat impossible que el 9-N fos realitat", ha destacat Mas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario