viernes, 18 de noviembre de 2016

La deriva comunista d'Francisco

  

Gairebé 100 anys de la Revolució Russa poden els promotors de la "lluita de classes" a favor del capitalisme estatal mostrar alguna experiència reeixida després de l'obertura del "Teló d'Acer?" .Després D'un saldo de més 10 milions de morts ia mig món en la ruïna, sembla que el comunisme comença a reviure gràcies al seu aliat inesperat al Vaticà.

Si la setmana passada el Papa Francisco comparava el cristianisme amb el comunisme ignorant el genocidi que va escometre aquest règim durant dècades, aquest dijous, el pontífex argentí ha carregat contra els empresaris del món. Assegura que "Les empreses no han d'existir per guanyar diners" afirma que "els diners és el fem del diable". El Papa no ha tingut pèls a la llengua a l'reunir-se amb les Associacions d'Empresaris Catòlics (UNIAPAC).

Va afegir que "totes les activitats humanes, també l'empresarial, poden ser un exercici de la misericòrdia" i va reflexionar sobre "tres riscos" que l'activitat empresarial assumeix amb freqüència: "El risc d'usar bé els diners, el risc de l'honestedat i el risc de la fraternitat ".

En aquesta línia, Francisco ha assegurat que "la corrupció està generada per l'adoració dels diners i torna al corrupte, presoner d'aquesta mateixa adoració". Per al Papa, "la corrupció és un frau a la democràcia i obre les portes a altres mals terribles com la droga, la prostitució i el tràfic de persones, l'esclavitud, el comerç d'òrgans, el tràfic d'armes, etcètera".

A Cuba, Equador, Bolívia o Veneçuela, es pot veure, encara que no d'una manera molt diferent, els estralls que causen una economia socialista, o de capitalisme estatizado, on, a nom d'eradicar la pobresa i desigualtat, es multipliquen de manera exponencial els pobres i els desiguals, que passen a convertir-se en els pretextos perquè ferotges dictadors barranc amb la llibertat, la democràcia i els drets humans.


Són països els governs compten amb el suport i beneplàcit del Papa Francisco, qui li subministra munició als ateus convictes i confessos com Maduro, Correa i Morales per realitzar un dels somnis més acariciats pel comunisme ateu: acabar amb l'Església Catòlica tradicional. Al principi 1 escoltava els desbarres de Bergoglio en el terreny econòmic i tendia a atribuir-a la manca d'informació -i de formació- en un camp que la majoria de la gent del carrer no arriba a entendre molt bé. Després, i davant la insistència, un ja tendeix a pensar que és una qüestió d'intoxicació ideològica absoluta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario