viernes, 11 de noviembre de 2016

Artur Mas - "El que sembla impossible de vegades és possible"

Mas se inspira ahora en Trump
Artur Mas, en un moment del vídeo


L'expresident de la Generalitat i líder del PDECAT, Artur Mas en un vídeo difós per Facebook, ha dit que la victòria de Donald Trump en les eleccions presidencials dels Estats Units és un exemple que "el que semblava gairebé impossible es fa possible" i ho ha aplicat al procés sobiranista. "Apliquem des d'una òptica catalana davant els mesos decisius que tenim per davant", ha manifestat Mas. "Semblava impossible que guanyés i ha guanyat", ha remarcat.

Artur Mas no desaprofita ocasió per fer una lectura interessada de cada episodi de l'actualitat, en aquesta ocasió amb la victòria de Donald Trump, president electe dels Estats Units. El dirigent "òbviament" felicita Trump pel seu èxit, sens dubte inesperat, i, això sí, expressa el seu desig que actuï "molt diferent" a com ho ha fet fins ara.

Finalment, Artur Mas creu que "cal felicitar a Donald Trump i ha de confiar que faci de president i que ho faci molt diferent de com ha fet de candidat durant aquestes últimes setmanes i últims mesos". Lluny d'apartar de l'independentisme la figura del republicà, marcadament racista i masclista, entre altres qualitats, el posa d'exemple, de mirall en el qual els separatistes han mirar-se.

Aquestes paraules contrasten amb les del seu successor, Carles Puigdemont, que creu que el món ha de preparar-se per a una època "enormement complicada i incerta" amb el nou inquilí de la Casa Blanca.

"En els mesos decisius per davant", sosté malgrat tot Mas, el cas del 'botxí' de Hillary Clinton ha de servir d'alè per als que creuen que no es pot aconseguir la secessió. I ho fa perquè, argumenta, el magnat ha demostrat que "el que sembla impossible de vegades és possible", una de les insistents consignes dels que volen trencar Espanya ocorreguda, celebra, a l'altra banda de l'Atlàntic. Ja està preparant un viatge a l'altra banda de l'Atlàntic per intentar convèncer el nou president americà de les bondats de "Procés"

1 comentario:

  1. Juan Ramón Carrillo Clivillé

    Però mira't al mirall. T'has carregat CDC, no has pogut tornar a ser President, us he venut a la CUP i ara de que vas, de visionari? Hòstia, fest-ho mirar.

    ResponderEliminar