miércoles, 2 de noviembre de 2016

Espinar, Podem i la hipocresia de "la nova casta"

Ramón Espinar, senador de Podemos.
Ramón Espinar, senador de Podem.

Ara ha saltat la notícia de la pilotada de Ramon Espinar, portaveu de Podem al Senat i candidat a la direcció del partit a Madrid, un dels valors emergents del que es autotitulan "La nova política", va especular en la seva etapa d'estudiant amb un habitatge protegit segons informa la Cadena Ser.

Segons publica l'emissora, Espinar va adquirir l'habitatge amb 23 anys, quan era estudiant i no tenia ingressos declarats. No obstant això, l'ara candidat a dirigir el seu Podem a la Comunitat de Madrid, va desemborsar 52.000 euros en concepte d'entrada i d'IVA i va signar una hipoteca per valor de 92.000 €, sent el preu total de l'habitatge en l'escriptura de 146.224 euros quan no disposava d'ingressos per fer front a la compra. No van passar ni tres mesos que va tornar a vendre aquest habitatge sense ni tan sols ocupar-la per 176.000 euros amb un guany de 30,000 euros. "L'objectiu de l'habitatge públic no és vendre-la" Espinar dixit, quan atacava als especuladors

La promoció d'habitatges va ser construïda a Alcobendas per Vitra, una cooperativa de CCOO, i de les 103 habitatges edificats només va treure a concurs el 85% dels pisos, el restant 15% dels habitatges va ser venut directament per Vitra a clients elegits discrecionalment amb l'únic requisit no superar el màxim legal d'ingressos, ja que el senador no estava empadronat a la localitat quan la va adquirir.

De casta li ve de família

De casta li ve de família i és que, Ramón Espinar coneixia des de molt a prop que es tractava el enredat món de la política. El seu pare, Ramon Espinar Gallego, va ser l'encarregat de transmetre des de molt petit la seva visió del món polític des de la seva posició al PSOE ia la Unió General de Treballadors, encara que és més conegut per ser un dels involucrats en l'escàndol de les targetes black de Caja Madrid.

Pablo Iglesias, (un altre privilegiat per la fortuna) ja s'ha afanyat a sortir en defensa del seu nº 3 adduint que hi ha una campanya desfermada contra ells La realitat és que Ramon Espinar, presumint de la seva expressiva- i empática- comunicació no verbal i la seva verborrea, sempre ha sortit airós dels terrenys pantanosos en què el seu partit i ell, es veuen involucrats diàriament. Ara va a tenir-ho una mica més complicat.

Van aparèixer com la renovació política al nostre país, procedents d'universitats fàcilment identificables i van formar un partit a semblança dels que estan governant a Veneçuela, Bolívia, Equador i altres repúbliques centreamericanes, en directa col·laboració amb ells, pensant en construir un estat igualitari (miserable ) a la seva semblança amb una classe dirigent (ells) calcada a la que existeix en aquests països.

Les 'males llengües' l'acusen de jugar amb avantatge respecte a la resta dels seus companys- potser per això va passar de ser el número 3 en llista d'Podem a ser senador designat per l'Assemblea en representació de la Comunitat de Madrid- i és que , es desenvolupa com peix a l'aigua, tant en la política com en els mitjans de comunicació donant lliçons de moralitat contra el que ell anomena de manera despectiva "la casta". Ells pretenen canviar "la casta" pel que anem a anomenar "la castuza" que a part que no es renta amb freqüència, actua exactament igual que els que acusen, però a més pretenen donar lliçons d'honradesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario