miércoles, 14 de junio de 2017

El secretari de les Joventuts Socialistes d'Elx, a la presó per pedofília

Photo published for El alcalde de Elche confirma la expulsión de Alejandro Díaz del PSPV y el Consell de la Joventut

El secretari general de les Joventuts Socialistes d'Elx, Alejandro Díaz Chaves, porta des de divendres passat a la presó per consumir i distribuir imatges de sexe explícit d'adults amb nadons acabats de néixer, segons la investigació que ara dirigeix ​​un jutjat il·licità. La cruesa del material que la policia ha intervingut a casa era extrema i per això molts dels agents van haver de detenir el visionat de les instantànies en diverses ocasions. No ha estat una operació fàcil ni per fons ni per forma.

Es dóna la circumstància que fa poques setmanes havia estat elegit com a Secretari General de les Joventuts Socialistes d'Elx. A més, Alejandro Díaz és també president del Consell de la Joventut, un òrgan que no pertany a cap partit polític dependent de l'Ajuntament d'Elx.

Amb 30 anys vivia amb els seus pares, Presumptament, a part d'emmagatzemar gran quantitat d'imatges de persones adultes tenint sexe explícit amb nadons acabats de néixer, també les compartia amb altres usuaris a través de Skype, i contactava amb menors a través de les xarxes socials. Així aconseguia les imatges ara confiscades. La policia ha constatat abusos a una nena de 2 anys per part del detingut, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. A més, s'investiga si va abusar d'un altre menor de sis anys.

La investigació va arrencar fa dos mesos després que els agents tinguessin coneixement de la distribució d'aquest material a través de la xarxa. Les indagacions van portar directament a Alejandro Díaz.

La comissió executiva nacional de Joves Socialistes del País Valencià s'ha afanyat a prendre mesures en conèixer el motiu de la detenció del secretari general d'Elx. Alejandro Díaz Chaves ha estat suspès de militància i, segons informen a través d'un comunicat, s'han iniciat els tràmits per procedir a la seva expulsió immediata de l'associació juvenil. A través d'un comunicat, aquest òrgan s'ha desmarcat dels delictes que s'atribueixen a Díaz Chaves. "Volem deixar clar que aquests actes no representen el Consell de la Joventut, òrgan que considerem de vital interès per a la ciutat, per defensar els drets de la joventut i promoure la participació juvenil en la vida política i social d'Elx", expliquen al comunicat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario