martes, 13 de junio de 2017

Ells són el problema, no la solució


Pablo Iglesias ha decidit traslladar el plató de La Tuerka al Congrés dels Diputats i ha mantingut segrestades les televisions, com si el que està alli passant tingués interès per a la resta dels espanyols. La raó fonamental de la nova astracanada neocomunista és la deslegitimació del règim de llibertats sancionat en la Constitució.

Pablo Iglesias s'ha agradat tant sobre la tribuna d'oradors que va emprar més de dues hores i mitja en la seva primera intervenció desgranant el programa amb el que demana el vot al Congrés -basat, com no, en una pujada d'impostos- i sense relatar que el que pretén fer a part de criminalitzar al Partit Popular. No compta amb els vots suficients perquè tiri endavant, per la qual cosa serà un dia perdut, amb el consegüent malbaratament de temps i diners, que amb tota seguretat es prolongarà a dimecres amb l'objectiu d'Esglésies de convertir-se en el líder de l'oposició en detriment del PSOE.

Tan soporífer que hem vist al portaveu del PP Iñigo Mendez de Vigo absort en la lectura d'un llibre i badalls en la seva pròpia bancada i per als alcaldes del canvi que hi havia a la tribuna de convidats -a algun, com el de La Corunya Xulio Ferreira que a part que ha estat jugant a Candy Crash, se'l va veure rematar per moments-, va arribar a indignar a la resta de la Cambra. Perquè entre ell i Irene Montero van sumar més de set hores i mitja seguides de propaganda podemita, des de les 9 fins a les 16'52 hores i en aquests moments han parat per menjar.

La tarda s'està dedicant a les compareixences dels partits minoritaris per la qual cosa l'interès ja ha decaigut. Fins demà no van a comparèixer PSOE ni Ciutadans que ja han manifestat que no pensen votar a favor de Pablo Iglesias, ja es pot avançar que aquesta moció ja havia fracassat abans de començar.

La raó fonamental d'aquesta astracanada neocomunista és la deslegitimació del règim de llibertats sancionat en la Constitució. Els gossos de Maduro, els aduladors de Lenin, Castro i altres megacriminales de la pitjor estofa, el que volen és sotmetre a censura la democràcia liberal. La nostra democràcia necessita reformes i millores, però en cap cas passen per conferir el poder als que, lluny de ser una solució, representen un dels grans problemes que té plantejats Espanya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario