martes, 27 de junio de 2017

Sectària i mentidera

Cristina Narbona ha batido todos los récords.

Cristina Narbona ha batut tots els rècords.

Cristina Narbona, la flamant nomenada presidenta del PSOE qui en la seva etapa de ministra de Medi Ambient amb Zapatero va suprimir el Pla Hidrològic a canvi d'omplir el litoral mediterrani de dessaladores contaminants i inservibles, està batent tots els rècords de sectarisme i irresponsabilitat, ara fa servir el incendi de Doñana contra el PP i la enxampen en una gran mentida

El seu és de rècord. La presidenta del PSOE porta menys de deu dies en el càrrec i ja ha protagonitzat dues polèmiques. La primera a compte del canvi de posició del partit respecte al Tractat de Lliure Comerç entre la UE i el Canadà, el CETA. Ja que Narbona, amb el seu ecosocialisme, va tenir molt a veure en el batzegada de Pedro Sánchez.

La segona s'ha produït aquest diumenge, i avui dimarts segueix tan viva com el foc a Doñana, precisament el detonant de la controvèrsia.

Narbona va ser ministra de Medi Ambient a la primera legislatura de José Luis Rodríguez Zapatero, de 2004 a 2008. Però pel que es veu això no li ha impedit parlar a la lleugera i establir una relació causa efecte entre l'incendi i una requalificació posterior del terreny. Per culpa del PP, és clar.

Va voler Narbona treure profit polític amb una falsedat i va sortir escaldada. Perquè, com li van recordar diversos tuiters, el Parc Nacional de Doñana està protegit per la Llei de Parcs Nacionals i la Llei de Patrimoni Natural i de la Biodiversitat.

Quin gran carrera porta la nova presidenta del PSOE, i això que està nouvinguda. Amb l'agreujant que va ser ministra de Medi Ambient, així que no hauria de parlar a la lleugera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario