viernes, 30 de junio de 2017

Ignacio Echeverria no portava el seu monopatí.

Daniel Simón Pla, actual Concejal de Cultura en el Ayuntamiento de Alicante.
Daniel Simón Pla, actual regidor de Cultura a l'Ajuntament d'Alacant.

Guanyar Alacant dóna l'esquena a l'homenatge de l'heroi espanyol en el Ple de l'Ajuntament d'Alacant, encara que la iniciativa ha tirat endavant gràcies al suport dels altres grups municipals

No tenen vergonya. Això del Ple de l'Ajuntament d'Alacant retrata com se les gasten els podemitas, que han decidit abstenir-se en el merescut homenatge a Ignacio Echeverría, l'espanyol que va morir en l'últim atemptat de Londres. Malgrat la seva incomprensible actitud i mal que els pesi, el jove madrileny donarà nom a un carrer o plaça de la ciutat, després d'haver estat assassinat en l'atac islamista al 3 de juny de 2017.

El grup popular ha elevat una proposta de declaració institucional per la qual s'acorda que el consistori reconeix i es compromet a posar en valor l'heroïcitat de l'heroi espanyol, així com a iniciar l'expedient per atorgar el seu nom a un carrer de la ciutat d'Alacant .

La iniciativa, presentada pel PP, ha sortit endavant gràcies al suport de tots els grups municipals, menys un: la marca de Podem (Guanyar Alacant). L'únic regidor podemita d'Alacant amb la competència de Cultura, Daniel Simón, ha explicat el motiu: "No està demostrat que en el moment de l'assassinat Echeverría portés el seu monopatí". A més, també ha assegurat que si se li fa un homenatge a Echeverría caldria estendre-ho a "totes les víctimes del gihadisme i també de la violència de gènere". Aquest és el acollonant motiu pel qual Podem no vol dedicar un carrer a Ignacio Echeverría

Al seu torn, el regidor no adscrit Fernando Sepulcre ha presentat un prec en el qual es proposa que un parc de "skate" (patinatge amb monopatí) de la ciutat porti el nom d'Ignacio Echeverría.

L'heroisme d'Echeverría, lliurant la seva vida per defensar un policia en ple atac dels jihadistes, ha suscitat l'afecte i l'admiració de la immensa majoria de la societat espanyola.

Dels qui tenen entre els seus herois a personatges a violents com "Alfon" o Bódalo i que surten al carrer a protestar perquè han estat detinguts per maltractar una dona en el seu negoci o agredir un polític o portar cargols per fer més mal amb el explosiu que portaven a la motxilla, no estranyen els arguments d'aquest personatge tan sectari que per més Inri ostenta la competència de Cultura, a la ciutat d'Alacant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario