domingo, 25 de septiembre de 2016

Com ruc amb ronsal

Resultado de imagen de pedro sánchez

S'han complert les prediccions en les eleccions basques i gallegues. Han vençut sense discussió tot just Urkullu al País Basc i amb majoria absoluta a Galícia, Núñez Feijoo. independentment de les valoracions més detallades s'ha confirmat i s'ha ampliat la desfeta del PSOE perdent un total de 14 escons en les dues comunitats.

Qualsevol coincidirà amb mi que independentment a la victòria dels candidats presentats a nivell autonòmic, el gran culpable del fracàs general del PSOE en les dues autonomies, és la política suïcida exercida a nivell nacional pel seu secretari general, on el seu malaltís no al PP ha estat el seu únic lema des del desembre passat que ha sumit a tot el país en un caos polític en no deixar formar gobiernar a qui va guanyar per dues vegades les eleccions.

Doncs bé, segons els seus lloctinents, sembla ser que Sánchez com a burro amb ronsal pensa que els que han tingut la culpa del seu fracàs han estat els barons del seu partit que han intentat aixecar la veu com el d'Extremadura, Fernande Vara, o els d'Astúries o Aragó per no deixar a part al seu principal enemiga d'Andalusia, a més dels antics presidents socialistes davant la deriva del partit, que el porta a perdre durant aquesta campanya 3.000 militants per dia.

Segons Sánchez haurien estat les crítiques d'aquests barons i no el so repetitiu i amenaçant dels seus discursos que no aporten absolutament res al progrés del nostre país. Pensa dimitir? sembla que no, i pensa seguir de fracàs en fracàs cap a la destrucció total del PSOE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario