viernes, 23 de septiembre de 2016

El Ajuntament de Colau s'acarnissa contra la Plataforma de suport a la selecció espanyola


Partit Espanya-Itàlia amb pantalla gegant a Barcelona.

L'Ajuntament de Barcelona ha dictat una segona multa a Barcelona amb la Selecció per col·locar una pantalla gegant a l'Eurocopa. La plataforma de suport a la Roja haurà de pagar 6.600 euros a l'ajuntament per "activitat de concurrència pública sense llicència"

Continuen les sancions de l'ajuntament contra Barcelona amb la Selecció per instal·lar sense permís a la Plaça de Catalunya una pantalla gegant per veure l'Espanya-Itàlia de vuitens de final de l'Eurocopa. Si aquesta plataforma ja va pagar 3.300 euros, ara s'enfronta a una segona multa de 6.600 euros.

Després de dur a terme nombroses gestions per sol·licitar els permisos necessaris per instal·lar una pantalla gegant en un espai de Barcelona en què els aficionats poguessin veure junts els partits de la Selecció Espanyola, aquesta associació va decidir convocar una concentració el 27 de juny a la Plaça de Catalunya durant l'Espanya-Itàlia.

Aprofitant que sí que tenia permís per manifestar-se, Barcelona amb la Selecció va acabar col·locant una pantalla gegant amb un camió a la que es va projectar la trobada de vuitens de final de l'Eurocopa.

La Guàrdia Urbana va intervenir i va aixecar acta del que ha passat, ja que la plataforma d'aficionats no tenia aquest permís per instal·lar una pantalla gegant per emetre el partit.

6.600 euros que seran 2.310 si paguen aviat

La primera reacció de l'ajuntament que dirigeix ​​Ada Colau va ser imposar una multa a Barcelona amb la Selecció per no haver comptat amb un Pla d'Autoprotecció que s'exigeix ​​per a aquests esdeveniments, malgrat que aquesta associació sí que assegura que tenia vigilància privada.

Ada Colau

Aquesta sanció va ser de 3.300 euros, que els joves impulsors de Barcelona amb la Selecció van poder pagar gràcies al fet que amb les donacions que simpatitzants recaptades en poc temps van aconseguir 1.550 euros i així acollir-se a la reducció de la multa a la meitat.

En aquesta ocasió el consistori barceloní al·lega que la plataforma de suport al combinat nacional va dur a terme una "activitat de concurrència pública amb aforament mig sense llicència", en haver reunit unes 500 persones segons la Guàrdia Urbana.

Aquesta infracció greu comporta 6.600 euros de multa, que Barcelona amb la Selecció assegura que pagarà, "no perquè estiguem d'acord amb aquesta, sinó com una mostra més de suport a la nostra estimada Selecció Espanyola i els seus esportistes". Si hi ha pagament immediat, la multa es quedarà en 2.310 euros.

Des de Barcelona amb la Selecció precisen que en aquesta ocasió no tenen previst demanar ajuda als seus simpatitzants i intentaran fer front a la multa amb ajuda dels coneguts dels fundadors de l'associació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario