viernes, 16 de septiembre de 2016

Rita Maestre, prenent partit contra la policia municipal

http://gaceta.es/sites/default/files/styles/668x300/public/rita-maestre4-play.png?itok=zSMot8mj

Un grup de manters va colpejar divendres passat a dos agents municipals quan els van advertir per vendre bosses i roba al costat d'una coneguda macrobotiga de la Gran Via. Els fets van tenir lloc divendres passat minuts després de les 15.00 hores a l'altura del número 32 de la Gran Via madrilenya. Dos membres de la Policia Municipal, que anaven vestits de paisà després d'assistir a un judici, van passar per aquest lloc, on hi havia un grup de venedors il·legals oferint els seus productes a la vorera just davant la porta impedint l'entrada a l'establiment.

Els agents es van identificar i van intentar aprehenderles el material, però els manters es van negar esgrimint que no estaven treballant. En un moment donat un d'ells va colpejar a un dels policies a la cara, trencant les ulleres; i un altre venedor va donar un cop de puny a l'altre agent prop de l'ull esquerre.

Fins al lloc van acudir dues dotacions bàsiques del Samur-Protecció Civil, que van guarir les ferides als agents, que no van necessitar trasllat hospitalario.Al preguntar ahir per aquest incident la portaveu del Maestrat ha negat aquest dijous, a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern municipal, que dos manters colpegessin la setmana passada a dos policies municipals a la Gran Via i ha demanat als periodistes "ser curosos amb els termes" perquè el que es va produir va ser un "forcejament" quan hi ha un informe policial amb el relat del que ha passat i un informe mèdic que avala els fets esdevinguts.

Rita Maestre ja coneguda per la seva sectarisme i poc respecte a les lleis costat de la resta de companys de corporació de Podem ha dit que el que ha manifestat la policia no és cert ja que el que va passar és un "simple forcejament" Un forcejament no suposa el trencament mandibular d'un dels agents i un hematoma per a l'altre.

La senyora Maestre hauria de saber que els manters estan cometent diversos delictes amb la seva actitud, delictes contra la propietat intel·lectual (per vendre falsificacions de marques registrades), delictes contra la Hisenda pública per realitzar activitats comercials sense pagar impostos, delictes d'usurpació per ocupar la via pública restringint el lliure ús de la mateixa.

La Sra. Maestre segueix vivint en els mons de yuppy de les nenes bé l'Aspecte. i "justifica" la violència contra els policies perquè per a les nenes bé l'Aspecte, és molt "guai" ser antipolicia i prodelincuente. Ella aquesta acostumada a amenaçar als que volen resar en una capella, a ofendre als que no pensen com ella. Doncs bé, si alguna vegada a ella la agredeixen física o sexualment que no truqui a la policia perquè l'ajudi, ja que sera un simple "forcejament".

En aquest cas ha aconseguit que se li tirin a sobre els quatre col·lectius sindicals de la Policia Municipal, que ja han demanat la seva dimissió, ja que és insòlit que sigui capaç d'enfrontar-se als agents que fan complir les ordenances municipals sent a més agredits pels infractors . En fi un autèntic disbarat d'un servidor públic, defensar al delinqüent enfront de la policia.

Resultado de imagen de manteros madrid

No hay comentarios:

Publicar un comentario