miércoles, 28 de septiembre de 2016

PSOE - L'enfonsament. Pedro Sánchez contra tots


Ningú hauria imaginat que fossin suficients unes poques hores després del fracàs a Galícia i País Basc, perquè Pedro Sánchez s'hagi convertit en l'enemic públic numero un del seu partit i per tant de casa nostra. La seva ambició desmesurada i la seva falta a la veritat no fa mes que empitjorar a cada hora que passa la seva situació personal davant els ulls de tot el món.

Ha estat tot un any separant tots els espanyols en bons si eren d'esquerra i dolents si votaven al PP. Però és que en el seu curt mandat ha enganyat els dirigents, càrrecs públics i predecessors en el càrrec, obtenint més enemics dins seu partit que en tots els altres partits de l'oposició junts, excepte Pablo Iglesias que veu l'oportunitat de incorporar-lo a Podem.

Felipe González revela avui que el dia després del 26J Sánchez li va trucar per dir la seva intenció de abstenir-se en segona votació a la investidura de Rajoy Entre aquests últims es troba l'expresident del Govern Felipe González, que creu que l'actual secretari general hauria de dimitir si el Comitè Federal previst per a dissabte que rebutja el seu pla de convocar un congrés al desembre, precedit per unes primàries per elegir el líder el 23 d'octubre.

"La de dimitir és una de les possibilitats", ha dit González en una entrevista a la Cadena Ser. L'expresident assegura sentir-se "enganyat" per l'actual líder dels socialistes perquè, segons la seva versió, li va assegurar que s'abstindria en la segona votació de la investidura de Rajoy, després de les eleccions del 26 de juny.

La resposta de Sánchez

Parlant de si mateix en tercera persona Pedro Sánchez ha donat resposta per via d'urgència absoluta a Felipe González en un comunicat en què explica que "el secretari general del PSOE manté converses habituals amb dirigents i exdirigents del Partit Socialista".

El comunicat diu que no valora i no fa públics els continguts d'aquestes reunions i expressa el seu respecte per "les opinions expressades en relació a la situació política actual pel president González" .Sánchez no nega que li prometés a l'expresident una abstenció, però tracta d'explicar el que ha passat en virtut que "el secretari general del PSOE ha escoltat moltes opinions i ha compartit moltes reflexions" per "conformar una posició política".

Fa molt temps que aquest partit no proposa ni construeix res, els seus missatges no parlen més que del PP i de carregar-se al seu líder sense proposar res més i basant-se en una corrupció de la qual el seu partit és líder. Sánchez i els seus lloctinents no han entès durant la campanya i s'han dedicat a dividir en comptes d'intentar sumar No ha sabut en cap moment, com havia de ser el seu paper si volia governar aquest país. La deriva del PSOE feia cap lloc i la seva possible dissolució després d'aquesta continuada reducció a l'absurd és responsabilitat clara d'aquest senyor com a continuador de la pitjor herència revengista de Zapatero.

Dimissió del comitè, dissolució i gestora

Però aquesta tarda ja ha saltat la notícia, 17 dels 35 membres del comitè que havia de ratificar el projecte de Sánchez han presentat les seves cartes de dimissió que dinamiten tota podrien ser suficients perquè el projecte de Sánchez es quedi en foc d'encenalls i es nom una gestora que dirigeixi el PSOE a l'espera de triar un nou secretari general.

El secretari Cesar Luena acaba de comparèixer anunciant que no pensen accedir a les pretensions dels barons i van a seguir amb el seu projecte anunciat dilluns pel que acaben d'expulsar als membres dimissionaris, sense donar-los tan sols l'opció de sotmetre l'assumpte a un tribunal de conflictes I ha estat capaç d'enfrontar la militància als dirigents elegits democràticament pels seus militants El cisma aquesta servit. El PSOE partit en dos.

els dimissionaris

Aquesta és la llista dels 17 dimissionaris a la qual Sanchez ha exclòs del comitè federal del partit

Micaela Navarro, presidenta del PSOE.
Antonio Pradas, secretari de Política Federal.
Ximo Puig, secretari de Reformes Democràtiques
María José Sánchez Rubio, secretària de Sanitat.
Llum Rodríguez, secretària d'Ocupació
Carme Chacón, secretària de Relacions Internacionals.
Estefania Martín Palop, secretària de Formació.
José Miguel Pérez, secretari d'Educació.
Noemí Cruz, secretària de Cooperació per al Desenvolupament.
Manuela Galiano, secretària de Petits Municipis.
Eva Matarín, secretària d'Immigració.
Tomás Gómez Franco, vocal.
Emiliano García-Page, vocal.
Carlos Pérez, vocal.
María Ascensión Murillo, vocal.
Francisco Pizarro, vocal.
Joan Pau Duran, vocal.

Això no és ja un conflicte que afecta els socialista, afecta tots els espanyols per l'obstinació de bloquejar no només el seu partit, sinó que paralitza a tot el país. Sánchez que era ja un cadàver errant que ens ha entretingut durant nou mesos amb el seu joc de trons impossible. Ha produït al nostre país una frenada a la incipient recuperació econòmica. No sap ara mateix si encara que no té futur ni present. Tot aquest temps sense altre argument que apartar Rajoy i investise president del govern d'Espanya amb només 85 escons com a president del Govern. Sánchez ha decidit morir matant.

Ara caldrà veure si tot això evita les terceres eleccions que perjudicarien a tothom menys al Partit Popular, que ara s'estan batent palmes amb les orelles ..

No hay comentarios:

Publicar un comentario