viernes, 26 de mayo de 2017

Això no és igualtat, és discriminació ... i una cacicada

Autobús de l'EMT.

L'Ajuntament de València aprova que els transsexuals no paguin en els autobusos i pinta els bancs de la ciutat amb els colors de la bandera gai, Els transsexuals poden ia viatjar gratis en els transports públics de València, gràcies a una iniciativa de Compromís. L'Empresa Municipal de Transports ha emès un passi especial per a persones pertanyents a l'associació Transexualia. Amb aquest passi es podrà viatjar gratis en totes les línies de l'EMT.

Així mateix, la regidora d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Isabel Lozano, ha donat suport l'emissió de missatges homosexualistas al servei propi de televisió dels autobusos de l'EMT. Lozano s'ha referit a la tasca pel que fa a la diversitat i en favor de la igualtat que s'està fent, tant des de l'Ajuntament de València, com des d'altres institucions i entitats.

"És fonamental que tots puguem viure amb normalitat la nostra identitat, i el nostre objectiu és crear un ambient receptiu a la diversitat en qualsevol aspecte: diversitat sexual, ètnica, religiosa, lingüística, funcional. Una fita que el govern municipal té molt clara ", ha postil·lat.

Em sembla bé la no discriminació dels transsexuals, tots som iguals davant la llei. però això és pura propaganda partidista i una cacicada. Per això mateix considero que aquesta mesura em sembla un acte de propaganda i un abús que voreja la prevaricació. Aquestes persones no són invàlides ni sense mitjans per poder pagar un bitllet com qualsevol ésser humà que viatja amuntegat en els autobusos de València. És molt probable que alguns d'ells / es preferiran pagar el seu bitllet abans de descobrir la seva condició sexual davant els altres passatgers i el propi conductor de l'autobús

Compromís pinta els bancs amb la bandera LGTB a València


D'altra banda, la Regidoria de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de València ha pintat amb la bandera arc de Sant Martí 16 bancs situats en diferents punts de la ciutat.

Malgrat que no es fa amb altres col·lectius o amb la bandera d'Espanya, l'Ajuntament de València dirigit per Joan Ribó i Canut (Compromís) ha pintat 16 bancs de la ciutat amb la bandera LGTB. Projecte pagat amb els diners dels valencians.

Segons apunta el consistori, l'objectiu de la iniciativa és conscienciar sobre la discriminació per la condició sexual i destacar la importància de lluitar per la igualtat real del col·lectiu LGTBI (Lesbianes, Gais, Bisexuals, persones Transgènere i Intersexuals).

Després dels semàfors de colors, i dels passos de vianants amb la bandera, el govern valencià ha apostat per sumar-se a la doctrina LGTB.

No hay comentarios:

Publicar un comentario